Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Nog even genieten: vandaag de laatste écht mooie nazomerdag

Nog even genieten: vandaag de laatste écht mooie nazomerdag

Nog even genieten: vandaag de laatste écht mooie nazomerdag

Ben je vrij vandaag? Bofkont. Vandaag is namelijk de laatste écht mooie zomerdag van het jaar. Kom er maar in, Gerard Cox. 

Nog lekker lang warm

Moet je wel gewoon aan de slag? Treur dan niet: het blijft vanavond namelijk nog lang lekker warm. Rond 21.00 uur is het nog steeds 20 graden. Het zuiden haalt de 28 graden, maar ook in de rest van het land schiet de thermometer omhoog. Volgens William Huizenga van Buienradar is het ‘uitzonderlijk’ warm. Oftewel: een echte Indian Summer-dag.

Best wat regen

’t Is dus bijna echt voorbij, die niet zo heel mooie zomer, maar de overgang is gelukkig zacht. Morgen is het twee graden minder warm, maar zijn er wel regen- en onweersbuien onderweg. Voor vrijdag hetzelfde verhaal, al kunnen die buien dan nog feller van karakter zijn. Het wordt komende dagen gemiddeld 23 graden.

Het weekend… tja, wat zullen we er van zeggen. Er is veel bewolking er ‘kan best wat regen vallen’ en de temperatuur komt niet hoger dan 20 graden. Helemaal deprimerend is het weerbeeld nou ook weer niet: volgende week neemt de kans op neerslag weer af, wint de zon meer terrein en wordt het ongeveer 20 graden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Getty