Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 27 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 27 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 27 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 1 juli ligt nummer 27 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Slikken of skippen

Somberheid, minder zin in seks… Vanaf nu gaan huisartsen meer aandacht besteden aan de mogelijk nadelige psychische gevolgen van de pil. We bespreken deze week uitgebreid alles wat je moet weten over de pil en de bijwerkingen hiervan.

Racisme

De dood van de Amerikaanse George Floyd heeft wereldwijd tot protesten tegen racisme geleid. Ook in Nederland ging een groot aantal mensen de straat op. Je uitspreken tegen vooroordelen in je eigen omgeving wordt echter vaak lastig gevonden. Terwijl het juist die kleine dingen zijn, die zo kunnen steken. Deze week delen drie vrouwen hun ervaringen met racisme. “Je wordt heel makkelijk gedegradeerd tot een huidskleur.”

Sophie de Buisonjé

Na een aantal intensieve jaren heeft onderneemster Sophie de Buisonjé (42) meer balans gevonden, ook in haar relatie. In Flair 27 vertelt ze alles over wat haar op dit moment bezig houdt en haar relatie met Xander. “Xander en ik zijn elkaar een paar keer behoorlijk kwijtgeraakt. Nu doen we samen yoga, zijn we in relatietherapie geweest en hebben we een mental detox-week gedaan. Ik heb meer vertrouwen in onze relatie dan ooit.”

Lees ook
Miljuschka: ‘Hoe functioneer je als het leven straks weer ‘gewoon’ is?’

Verlies

Deze week het real life verhaal van Jolanda: de man van Jolanda Ouwerkerk (42) overleed een paar jaar geleden aan een hersentumor. Nu vindt ze met haar kinderen Tijn (7) en Femm (6) het leven opnieuw uit.

Drie lezeressen zetten hun redders in nood in het zonnetje

Oppassen op de kinderen bij hoge nood, hulp aanbieden tijdens coronatijd of er gewoon zíjn tijdens een depressie: deze vrouwen deden het. En daarvoor verdienen ze een bedankje. “Ik ben zo dankbaar dat ze er voor me is. Geen idee hoe ik het zonder haar had moeten bolwerken.”

Flair 27-2020 ligt t/m 7 juli in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.