Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 25 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 25 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 25 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 17 juni ligt nummer 25 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Belly Positive

Flair-lezeressen laten hun na-de-bevallings-buik zien. En nee, die ziet er vaak niet zo uit als die van de perfecte Instagram-modellen. Maar who cares, in die buik heeft zich een wonder voltrokken: er heeft een baby in gezeten. Dat mag je er toch aan afzien? Mét al z’n strepen en hobbels; die buik is er eentje om trots op te zijn! Trots zijn op je lichaam is iets waar Flair altijd al achter staat. Wekelijks deelt een van onze lezeressen haar liefde voor haar lichaam in de rubriek ‘My body & me’. Met deze week de stoere Clio.

Interview Tamara Brinkman

Actrice Tamara Brinkman (42) zit in een goeie flow. Werk loopt lekker – ze heeft een vaste rol in GTST – er zit een leuke vriend naast haar op de bank en er is rust. Daar was ze ook wel aan toe… Lees hier alvast een preview.

Bedstrijd

Blijven piekeren, badend in het zweet wakker worden van een nachtmerrie, bij elk geluidje uit je slaap worden gehaald: Romy, Milou en Nicky weten er alles van. Alle drie vertellen ze in Flair 25 over hun slaapprobleem en de gevolgen die het met zich mee kan brengen.

Lees ook
Miljuschka Witzenhausen: ‘Waar wantrouwen is, is geen plaats voor liefde’

Real life

Ook deze week vind je weer twee heftige real life verhalen in Flair. Deze week van Lotte & Ingrid.

Het verhaal van Lotte
Lotte (33) verloor bijna twee jaar geleden haar vriend Michiel aan een hersentumor. Ontzettend heftig, toch leerde ze er ook van. “Ik weet nu dat ik het waard ben dat iemand zo onvoorwaardelijk van mij houdt.”

Het verhaal van Ingrid
Dat de man van Ingrid (41) wilde scheiden, begreep ze. Maar dat hij zo snel weer gelukkig is met een andere vrouw, die ook nog heel goed kan opschieten met hun dochter van zeven, vindt ze heel moeilijk. “Ik blijf zoeken naar subtiele manieren om mijn ex en zijn nieuwe vriendin dwars te zitten.”

Flair 25-2020 ligt t/m 23 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.