Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Goed nieuws! Er komt een nieuw seizoen van Married At First Sight

Goed nieuws! Er komt een nieuw seizoen van Married At First Sight

Goed nieuws! Er komt een nieuw seizoen van Married At First Sight

Goed nieuws voor fans van Married At First Sight. Het programma krijgt namelijk alweer een nieuw seizoen. Dat verklapt MAFS-expert Eveline Stallaart. “Het wordt veel meer juicy.”

Married At First Sight is inmiddels niet meer weg te denken van de buis. Iedere week trok het realityprogramma meer dan een miljoen kijkers. En als je denkt dat er veel geroddeld werd in de Nederlandse versie van het programma, dan heb je vast en zeker de Australische variant nog niet gezien.

Married At First Sight in Australië

Vivienne van den Assem vroeg eerder al aan MAFS-expert Eveline Stallaart in de Reality Podcast waarom er zoveel verschil is tussen de Nederlandse en Australische versie. “Ik zou me kunnen bedenken dat het format in ieder land op een andere manier ingevuld mag worden. Dit format wat wij hebben gepakt past veel beter bij Nederland”, aldus Eveline.

Meer juicy

Maar op Videoland gaat er nu een einde komen aan deze ‘brave’ Nederlandse versie van het programma. “MAFS Australia komt binnenkort in een Nederlands jasje”, verklapt Eveline alvast. “Het wordt veel meer juicy, dus dat pure dat moet je ook niet verwachten. Het gaat veel meer om de groep, dus er gebeurt veel meer.” De MAFS-expert verwacht dat het nieuwe seizoen te zien is na de zomer, maar wanneer dat precies is, dat is nog niet bekend.

Lees ook
Schrik niet: zoveel verdient Yvon Jaspers per ‘Boer zoekt Vrouw’-aflevering

Nieuwe versie van het programma

Het programma zal er dus iets anders uit gaan zien. De mannen en vrouwen zullen wel nog steeds gekoppeld worden door de experts, op basis van de wetenschap. Maar de koppels zullen meteen moeten gaan samenwonen. Ook zullen alle koppels samen komen tijdens de verbintenis-ceremonies en zullen ze intensief worden begeleid. De stellen kunnen er tijdens zo’n ceremonie ook voor kiezen om het huwelijk te verbreken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: RTL