Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 21 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 21 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 21 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 20 mei ligt nummer 21 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Gezinsliefde

In Flair 21 vind je onder meer drie interviews met verschillende pleegmoeders die met veel liefde en toewijding zorgen voor kinderen die niet meer bij hun biologische ouders kunnen wonen. Dat is af en toe behoorlijk aanpoten, maar zorgt ook voor nog meer liefde en plezier in hun gezinnen. Helaas geldt het tegenovergestelde voor Lisa, wier gezin juist uit elkaar dreigt te vallen door de stress die het thuiswerken tijdens de quarantaine met zich mee kan brengen…

Floor Jansen

Verder spraken we uitgebreid met Beste Zangers-heldin Floor Jansen. Zij zette zichzelf én metalmuziek vorig jaar in één klap op de kaart in Nederland door week na week tv-kijkend Nederland omver te blazen met haar powerstem. In Flair biecht de Nightwish-zangeres op dat ze metal in eerste instantie “vreselijke muziek” vond én vertelt ze openhartig over haar jeugd, waarin ze jarenlang is gepest.

Real life

In deze editie staan ook weer twee aangrijpende en bijzondere real life-verhalen. Julitta (27) vertelt het heftige verhaal over de zelfmoord van haar vader en hoe zij dit ervaren heeft. Susan (30) sprak met ons over haar acne, die ze na jarenlange onzekerheid eindelijk heeft leren accepteren en nu zelfs showt!

Lees ook
Floor Jansen biecht op: ‘Ik vond metal vreselijke muziek’

Musthaves

Wel of geen coronacrisis: de zomer komt eraan! Bij gebrek aan buitenlandse trips zul je ongetwijfeld zoveel mogelijk van de Hollandse zon willen genieten, toch? In ons nieuwe nummer vertellen we je precies hoe en met welke fijne producten je jouw huid zonneproof maakt. En als je dan toch lekker aan het bladeren bent, sla dan zeker het item 1o x top: as green as it gets niet over. We verzamelden de mooiste groene jurkjes waarin je de zomer knallend van start kunt gaan.

Flair 21-2020 ligt t/m 26 mei 2020 in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.