Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Maxime Meiland zou ook voor tweede kindje gaan zonder relatie

Maxime Meiland zou ook voor tweede kindje gaan zonder relatie

Maxime Meiland zou ook voor tweede kindje gaan zonder relatie

Maxime Meiland is al eens eerder zwanger geweest en dochter Claire opgevoed zonder relatie. Dat had ze desnoods ook een tweede keer zo gedaan. Dat vertelt de – op dit moment hoogzwangere – realityster in Beau Monde.

Niet wachten op droomman

In het seizoen van Chateau Meiland zagen we al dat Maxime druk bezig was met een zoektocht naar een donor voor een broertje of zusje voor Claire. Uiteindelijk was dat niet meer nodig want plotseling stond Leroy voor haar neus. Inmiddels weten we allemaal dat ze binnenkort samen een dochtertje verwachten, maar Maxime was absoluut niet van plan te wachten op haar droomman.

‘Prima alleen rooien’

‘Als ik Leroy niet had gevonden, dan was het ook best geweest. Ik kan het prima alleen rooien’, zegt Maxime vol zekerheid over haar kinderwens. De realityster laat ook weten dat dat goed is in deze tijd, al geeft ze wel toe dat het lastiger is om iemand te vinden omdat alles online plaatsvindt.

‘Kind specialer dan relatie’

Maxime denkt dat de online aanpak van tegenwoordig ervoor zorgt dat vrouwen die single blijven na hun 30e in paniek raken. ‘Dat is logisch, want dan komt de kinderwens en zij blijven kinderloos, omdat ze geen geschikte kerel vinden. Ik vind dat zo jammer, want ik ben echt van mening dat een kind veel specialer is dan een relatie,’ aldus Meiland.

Zonde om te wachten

Ze wil dan ook iedereen aanraden om gewoon een kindje te krijgen als je alleenstaand bent. ‘Absoluut’, laat ze stellig weten. ‘Als ik Leroy niet had ontmoet, dan had ik dat ook gedaan, honderd procent. Via een donor of misschien met een gay stel. Vrouwen stellen zich vaak veel te afwachtend op. Dat is zonde.’

Leeftijdsverschil

Maxime kon op een aantal verontwaardigde reacties rekenen toen ze vrij snel voor een kindje koos met liefde Leroy. Het stel was immers pas één jaar officieel samen. ‘Veel mensen zeggen: ‘We wachten met kinderen, want het komt nu niet uit.’ Maar het komt eigenlijk nooit uit, er is altijd wel iets”, aldus de aanstaande moeder. ‘Ik vind het belangrijk dat er geen té groot leeftijdsverschil tussen Claire en de baby zit en Leroy is ook al 30. Dat is een leeftijd waarop je toch wel aan kinderen begint. Het voelt ook gewoon goed. Hij is de man bij wie ik altijd blijf. Althans, dat hoop ik natuurlijk.’

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress