Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Koningin Máxima reageert op brief over ontvoerde Insiya: ‘Dankjewel voor je brief, het brak mijn hart’

Koningin Máxima reageert op brief over ontvoerde Insiya: ‘Dankjewel voor je brief, het brak mijn hart’

Koningin Máxima reageert op brief over ontvoerde Insiya: ‘Dankjewel voor je brief, het brak mijn hart’

Nadia Rashid vecht al meer dan vijf jaar om haar ontvoerde dochter Insiya terug te krijgen. De Nederlandse overheid heeft een verplichting haar terug te halen, maar echt concrete acties worden niet genomen. Nadia roept iedereen op haar te helpen, ze stond daarom vandaag op de Dam. Ook vraagt ze aandacht voor de zaak aan koningin Máxima.

Moederhart

En die aandacht krijgt Nadia Rashid nu. Op de Instagram van RTL Boulevard verscheen een video waarin koningin Máxima haar mededogen toont aan Nadia. In de video ontmoet Máxima Nadia voor het eerst na het lezen van haar brief op de Dam in Amsterdam.

“Dankjewel voor je brief. En laat ik het zo zeggen, ook als moeder zijnde, ik kan me niet voorstellen waar je doorheen gaat. We zullen het zeker opnemen”, zijn de woorden van onze koningin. Ook de koning is erbij aanwezig. “We doen wat we kunnen”, voegt hij er nog aan toe.

De koning en koningin pakken beiden de hand van Nadia vast. “Het wil niet lukken. Als het iemand kan lukken, kan het u lukken. Als ze maar terugkomt. Ik zie haar niet opgroeien, het duurt al vijf jaar”, vertelt Nadia aan het koningspaar. De koning en koningin zijn zichbaar aangedaan door de situatie en beloven Nadia dat ze het op zullen pakken. “Dankjewel voor je brief, het brak mijn hart”, zegt Máxima nog.

Lees ook
Nadia Rashid over ontvoering van dochter Insiya: ‘Ze hebben haar vrijheid ontnomen en haar krijsend in een huurauto gestopt’

Reacties

Mensen reageren geschokt, maar ook lovend op de video. “Tranen hier. En geloof waarlijk elk woord dat is gesproken door het koningspaar,” reageert een kijker. Een ander reageert: “Wauw, wat ontzettend fijn, goed en ontroerend.” Veel mensen reageren positief op de reactie van Máxima. Zo schrijft een kijker: “Máxima’s hart is heel groot.” Een ander: “Lieve Máxima. Mooi, warm mens.”

Bekijk hieronder de video van de ontmoeting. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress