Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Mamma Mia! ABBA komt na 39 jaar eindelijk met 5 nieuwe nummers

Mamma Mia! ABBA komt na 39 jaar eindelijk met 5 nieuwe nummers

Mamma Mia! ABBA komt na 39 jaar eindelijk met 5 nieuwe nummers

Geweldig nieuws voor iedere fan van Waterloo, Mamma Mia en Dancing Queen. ABBA komt na 39 jaar terug met nieuwe muziek: ze zouden momenteel aan hun comeback aan het werken zijn. 

En daar hebben we dus lang op moeten wachten. Volgende week vrijdag zal het viertal volgens bronnen voor het eerst in al die jaren met nieuwe muziek komen. Er zouden 5 nieuwe nummers worden uitgebracht en daarmee komt de wens van miljoenen fans eindelijk uit.

Terug in de tijd

Dat zullen ongetwijfeld weer wereldhits worden. Björn, Benny, Agnetha en Anni-Frid werken volgens de bronnen aan een documentaire. Dat gaat over hun comeback na al die jaren: kunnen ze nu nog meedoen met de muziekwereld in 2021? Of is hun tijd geweest?

Lees ook
Heb je een hekel aan sporten? Probeer dan deze fantastische ABBA-workout eens

Een bron vertelt aan de Britse media: “Het is net een stap terug in de tijd voor de kijkers. Fans gaan dit geweldig vinden. Björn, Benny, Agnetha en Anni-Frid hebben zo lang op dit moment gewacht.” Naast een eenmalig privéconcert in 2016, precies vijftig jaar na hun kennismaking, trad Abba nooit meer voltallig op.

Meer niet

De band ging in 1983 uit elkaar. Inmiddels zijn de zangers en zangeressen alle vier rond de 74 jaar oud. Ze willen daarom niet meer op tour of optreden: vandaar de keuze voor hologrammen. Ze kregen jaren terug nog 1 miljard geboren om op te treden, maar ze bedanken daar vriendelijk voor. Een paar nieuwe nummers uitbrengen, dat zagen ze wel nog zitten. Maar meer dan dat is het niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress