Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Mooi moment in Lang Leve de Liefde: ‘Al 16 jaar niet gezoend’

Mooi moment in Lang Leve de Liefde: ‘Al 16 jaar niet gezoend’

Mooi moment in Lang Leve de Liefde: ‘Al 16 jaar niet gezoend’

Soms beland je in een aflevering van een tv-programma en dan staan de tranen in je ogen. Dat gebeurde bij veel kijkers van Lang Leve de Liefde gisteravond. Simone is op date met Adrie en barst in huilen uit: ‘Ik heb al 16 jaar geen man gezoend of aangeraakt’. 

Karaokesessie met gekromde tenen

De date tussen Simone en Adrie gaat goed. Er is een goede klik, ze kletsen honderduit. Ze doen een karaokesessie, wat voor gekromde tenen zorgt bij het tv-kijkend publiek, maar Adrie blijft schattig naar haar kijken.

Lang Leve de Liefde: Simone en Adrie

Uiteindelijk gaan ze in de hottub en is Simone hartstikke nerveus. Ze belt haar dochter nog even: “Ik heb mijn tanden voor de zekerheid maar wel even gepoetst.”

Lees ook: 
Radionieuwslezer Fien Vermeulen (30): ‘Ik leef mijn leven weer aan de bovenkant van de medaille’

‘Zestien jaar niet gezoend’

Eenmaal in de hottub, wordt de spanning haar te veel. Ze zegt tegen Adrie: “Ik vind het wel spannend hoor, jeetje. Ik heb al zestien jaar, echt zestien jaar, dat is zo lang in een mensenleven, niet met een man gezoend. Maar ook geen man aangeraakt. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt. En daar heel voorzichtig mee bent.” Vervolgens begint ze te huilen. “Het is geen zelfmedelijden, absoluut niet. Maar het is gewoon eng.” Adrie (doe ons zo’n man) geeft haar een liefdevolle knuffel: “Ik weet er alles van. Je hoeft je er niet voor te schamen”, zegt hij.

Bron: Lang Leve de Liefde | Beeld: Screenshot Lang Leve de Liefde