Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Laatste zomerse dag van 2021? ‘Morgen misschien wel 27 graden’

Laatste zomerse dag van 2021? ‘Morgen misschien wel 27 graden’

Laatste zomerse dag van 2021? ‘Morgen misschien wel 27 graden’

De zomer is nog niet helemaal gedaan, morgen kunnen we nog genieten van de allerlaatste zomerse dag. En niet zo klein beetje ook de temperatuur kan stijgen tot wel 27 graden. 

Marjon de Hond, meteorloog van Buienradar weet te vertellen dat er een warme luchtstroom aankomt. Ook de zon zal gaan schijnen, wat morgen zal zorgen voor hogere temperaturen.

In het zuidoosten van het land wordt kan het zelfs 26 of 27 graden worden. Op de Wadden is het wat frisser en verwachten ze dat het 21 graden wordt. De lucht zal niet helemaal strakblauw zijn, want er kunnen zo hier en daar wat sluierwolken opkomen. De zon laat zich lekker veel zien

Regenbuien en onweer

Wie van alles wil gaan ondernemen, moet daar niet te lang mee wachten. “In de tweede helft van de middag kan in het zuiden een regenbui vallen en het kan ook onweren”, zegt De Hond. “Die buien komen vanuit het zuiden.”

Het noorden heeft geluk, daar blijft het het langste droog. “Maar het wordt natuurlijk wel eerder donker”, zegt De Hond. “Het is immers al september.” Ook op het terras zitten kan in het noorden nog de hele avond.

Redelijk warm

Woensdag zijn de temperaturen weer gedaald, maar is het nog steeds aangenaam warm. De verwachtte temperatuur woensdag is zo’n 22 graden en vanaf donderdag zal het blijven afwisselen. Zo zegt De Hond: “Best lekker nazomerweer”, “Of herfstweer, zo kun je het ook zien” met een beetje bewolking en een beetje zon. Gelukkig blijft het op de meeste plaatsen lekker droog.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Pexels