Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Meest Gelezen > Veel kritiek op evenement ‘De Amsterdamse Zomer’ van Nicolette van Dam, Bas Smit en John Ewbank

Veel kritiek op evenement ‘De Amsterdamse Zomer’ van Nicolette van Dam, Bas Smit en John Ewbank

Veel kritiek op evenement ‘De Amsterdamse Zomer’ van Nicolette van Dam, Bas Smit en John Ewbank

Nicolette van Dam, Bas Smit en John Ewbank, de organisatoren van ‘The Best Of De Amsterdamse Zomer’, ontvangen veel kritiek van bezoekers. Zo staat de Instagrampagina van het evenement vol met negatieve reacties over de organisatie.

Een drama

Een bezoeker schrijft: “Wat een drama dit! Vreselijk, veel te druk een uur in de rij voor drinken tegen belachelijke prijzen! Nooit meer!” Ook uit veel andere reacties blijkt dat de rijen voor het eten en drinken erg lang waren. “Wat een flop!! Wijn op, pinautomaten stuk! Meer dan een uur in de rij voor drinken! Eten op! Wat een kut feest!!!!” schrijft een andere bezoeker.

Ook is er kritiek op het geluid. Zo zouden de artiesten niet goed te horen zijn door het slechte geluid. Daarnaast zouden ze niet goed te zien zijn door het ‘waardeloos ingedeelde decor’, aldus een bezoeker op Instagram.

Organisatie teleurgesteld

Inmiddels is er op de Instagrampagina van ‘De Amsterdamse Zomer’ en de persoonlijke accounts van Nicolette en Bas een statement te lezen. De organisatie is zelf ook teleurgesteld, schrijven ze. “We hebben helaas te maken gehad met factoren die we niet meer opgelost kregen, zoals ruim 1/3 van het barpersoneel dat niet op kwam dagen en een pinstoring”, luidt het statement.

Zondag zal het festival verdergaan. “We zijn met man en macht bezig om voor vandaag alles op orde te krijgen zoals jullie van ons gewend zijn”, schrijft het team van ‘De Amsterdamse Zomer’. Lees de rest van het statement in het Instabericht onderaan dit artikel.

Lees ook
Nicolette van Dam wint het Gouden Windei 2021 met haar ‘groentesnoepjes’

Eerlijke compensatie

Ondanks de oprechte excuses van de organisatie zijn de bezoekers van zaterdag nog steeds boos. “Lekker makkelijk, sorry en door. Daar hebben we allemaal niks aan, wat denken jullie van een eerlijke compensatie?!” schrijft iemand onder het bericht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress