Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Mooi: koop een receptenboekje en help kinderen in armoede

Mooi: koop een receptenboekje en help kinderen in armoede

Mooi: koop een receptenboekje en help kinderen in armoede

De decembermaand is voor ons vaak een maand vol feestelijkheden en heel veel lekker eten. Chocoladekerstkransjes in de boom, een rijkelijk gevulde kalkoen op tafel en een heerlijk glaasje bubbels on the side. Een tijd van samenzijn met het gezin, blijdschap, cadeautjes en volle buiken. Helaas is dat niet overal ter wereld het geval.

Lees ook: Trek je foute kersttrui aan en help kinderen in nood

Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen zet zich middels www.kerstvoorkinderen.nl in december extra in voor de kinderen die vanuit arme en wanhopige situaties bij hen komen. En ook jij kan helpen. 

Internationale gerechten

Als je geld doneert krijg je een receptenboekje opgestuurd. Zoete Mexicaanse empanadas, een Guatemalteeks stoofpotje, Zuid-Koreaanse bibimbap of Braziliaanse Creme de papaya? Steun Wereld Dorpen voor Kinderen en ontvang een receptenboekje met negen signature gerechten van onder andere Leuke Recepten, Keukenliefde en Simone’s Kitchen uit de zes landen waar Wereld Dorpen voor Kinderen actief is.

Hoe werkt het?

Via deze link kun je geld doneren. Naast dat jij een leuke kerst hebt en de lekkere recepten op tafel kunt zetten met kerst, zorgt het er ook voor dat de meer dan 20.000 kinderen in arme en wanhopige situaties waar Wereld Dorpen voor kinderen actief is (zoals kids uit Brazilië, de Filipijnen, Guatemala, Mexico, Honduras en Zuid-Korea) voor het eerst ook een lekker feestmaal eten en fijne feestdagen hebben.Voor slechts €12,- bezorg je een kind al een onvergetelijke kerst! Want kerst hoort toch een feestelijk moment voor iedereen te zijn?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.