Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Tóch nog een feestje met Koningsdag: The Streamers live vanuit Paleis Noordeinde

Tóch nog een feestje met Koningsdag: The Streamers live vanuit Paleis Noordeinde

Tóch nog een feestje met Koningsdag: The Streamers live vanuit Paleis Noordeinde

Dit jaar een saaie Koningsdag zonder feest? Echt niet! Oké, helaas zit volop losgaan in de buitenlucht er niet in, maar je kunt er wel een groot feest van maken in je woonkamer. The Streamers zijn namelijk terug op Koningsdag en dat allemaal live vanuit Paleis Noordeinde.

Koningsdag

Wanneer The Streamers vragen waar ze eens zullen neer strijken met hun tourbus, heeft ons koningspaar wel het antwoord. Vanuit het account van Willem-Alexander wordt gereageerd: “Bij ons?”

Paleis Noordeinde

En dat gaat dus nu ook echt gebeuren. Op 27 april vanaf 20.00 uur kun je 2,5 uur genieten van een livestream met optredens van de verschillende artiesten. Onder meer Nick & Simon, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan en Suzan & Freek zullen nummers ten gehore brengen vanuit het koninklijk staldepartement op Paleis Noordeinde. Of de Oranjes ook een kijkje komen nemen, zij zijn immers overdag in Eindhoven, is nog niet helemaal duidelijk.

Grootste popconcert

Nooit eerder vond er zo’n groot popconcert plaats bij het werkpaleis van de koning. Net zoals voor de eerste show op 20 maart zijn de kaarten voor het livestreamconcert weer gratis en te bestellen via de website van The Streamers, waar ook onder andere VanVelzen, Thomas Acda, Paul de Munnik, Miss Montreal en Paul de Leeuw bij horen. Fans kunnen wel een zelfgekozen bedrag achterlaten in de ‘fooienpot’.

Lees ook
Tijd voor een klein feestje vanaf de bank! Koningsdag dit jaar weer te volgen op televisie

Samengestelde groep

De groep werd vorige maand opgericht nu liveoptredens in coronatijd er voorlopig niet inzitten. De eerste gratis show vond plaats vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. De belangstelling voor het optreden was groot: ruim 1,2 miljoen mensen uit verschillende landen keken mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Streamers (@thelivestreamers)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Streamers (@thelivestreamers)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP