Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Deze (oud) kandidaten gaan meedoen aan ‘Heel Holland Bakt Nog Een Keer’

Deze (oud) kandidaten gaan meedoen aan ‘Heel Holland Bakt Nog Een Keer’

Deze (oud) kandidaten gaan meedoen aan ‘Heel Holland Bakt Nog Een Keer’

We kunnen met zijn alle binnenkort weer watertanden bij een gloednieuw ‘All-Stars’ seizoen van Heel Holland Bakt. En gelukkig hoeven we niet lang te wachten, Heel Holland Bakt Nog Een Keer is binnenkort al te zien op de buis. De talentenjacht zal ook dit jaar weer gepresenteerd worden door André van Duin, samen met juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Maar dit jaar gaat het er wel net even anders aan toe. Alle deelnemers kennen we namelijk al! Daarom hebben we de meesterbakkers voor je op een rijtje gezet. 

De kandidaten van ‘Heel Holland Bakt Nog Een Keer’

Alle kandidaten van ‘Heel Holland Bakt Nog Een Keer’ zijn inmiddels bekend. Maar dit seizoen zullen er dus ook oud kandidaten te zien zijn. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Narcis (finalist 2013), Jacques (halve-finalist 2014), Filiz (2015), Hidde (2016), Gwenn (2017) en Cas (2018).

Opdrachten

Ook de opdrachten in dit nieuwe seizoen zijn gebaseerd op oude opdrachten uit vorige seizoenen. Hoe leuk! De allereerste opdracht in het ‘All Stars’ seizoen is het maken van een ‘speciale’ appeltaart, waarna ze voor de technische opdracht iets moeten bakken, zonder keukenapparatuur. Spannend..!

Lees ook
Aftellen! Nieuw ‘all stars’-seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ al bijna van start

Wachten duur lang

Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen begint? Dan hebben we goed nieuws. ‘Heel Holland Bakt Nog een Keer’, seizoen 9 alweer, gaat 5 september vanaf 20:30 van start bij Omroep MAX op NPO1. Kom maar op met die appeltaart!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Omroep MAX