Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Live bij het Songfestival aanwezig zijn? Er zijn nog kaarten en híer kun je ze bemachtigen

Live bij het Songfestival aanwezig zijn? Er zijn nog kaarten en híer kun je ze bemachtigen

Live bij het Songfestival aanwezig zijn? Er zijn nog kaarten en híer kun je ze bemachtigen

Eind april hakte het kabinet de knoop door: als onderdeel van een Fieldlab-experiment mocht er definitief publiek aanwezig zijn bij het Songfestival, dat volgende week plaatsvindt in Rotterdam. Wie voor vorig jaar al tickets had, kreeg als eerste de kans op nieuwe kaarten te kopen, maar vanwege de coronacrisis en de daarbij horende maatregelen was er minder animo dan verwacht. Da’s heel goed nieuws voor wie er ook graag live bij zou willen zijn: de overgebleven kaarten gaan morgen in de verkoop!

‘Nog enkele kaarten beschikbaar’

De laatste kaarten voor het Eurovisie Songfestival gaan dinsdag 11 mei in de verkoop. Volgens de organisatie zijn er “nog enkele kaarten” beschikbaar. Om hoeveel kaarten het precies gaat, is niet bekend. Volgende de organisatie hebben alle geïnteresseerde tickethouders die vorig jaar al prijs hadden voor komende editie een kaartje weten te bemachtigen.

Minder interesse vanuit het buitenland

“Nederlandse fans zijn onverminderd enthousiast om de shows bij te wonen. Vanuit het buitenland is er, zoals verwacht, veel minder interesse, vanwege reisadviezen en -beperkingen”, aldus uitvoerend producent Sietse Bakker in een verklaring. “Daardoor zijn er nog kaarten beschikbaar, waar we een aantal Nederlandse fans ongetwijfeld blij mee gaan maken.”

Lees ook
Martien Meiland over songfestivalnummer van ‘Sean McKooi’: ‘Wanneer is het nu eens gaar?’

In de startblokken

Via de website kunnen mensen zich aanmelden voor de verkoop. Wanneer er voldoende animo is, wordt de lijst gesloten. Vervolgens start de laatste verkoopronde op 11 mei om 16.00 uur. Het 65e Eurovisie Songfestival, een Fieldlab-experiment en daarom met publiek, is op 18, 20 en 22 mei in Rotterdam Ahoy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeangu Macrooy (@jeangu_macrooy)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeangu Macrooy (@jeangu_macrooy)

Bron: ANP | Beeld: ANP