Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde na beschuldiging van ongepaste appjes

Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde na beschuldiging van ongepaste appjes

Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde na beschuldiging van ongepaste appjes

Humberto Tan heeft besloten om aangifte te doen tegen Albert Verlinde wegens laster. Albert benoemde zondagavond in de uitzending van Shownieuws dat Humberto zich ongepast gedragen zou hebben tegen enkele gasten van zijn programma RTL Late Night.

Pure smaad

Humberto reageerde al eerder via Twitter: “Albert Verlinde beschuldigt mij van ongepaste appjes naar iedere vrouw die ik leuk zou vinden in de periode bij RTL Late Night. Wat een kolder! Pure smaad.” De presentator volgde met: “Ik bedankte na afloop van de uitzending alle gasten via app: mannen en vrouwen. Verder niets mee te maken met The Voice.”

Lees ook:
Dit is wat we tot nu toe weten over de seksuele wanpraktijken bij The Voice of Holland

Hoffelijk

Een aantal BN’ers komen na de uitspraken van Verlinde op voor Humberto. Cabaretière Claudia de Breij beschrijft zijn bedank-appjes als ‘hoffelijk en leuk’. “Misschien moeten we iets meer afgaan op wat vrouwen zeggen die slachtoffer zijn van gedrag van bepaalde mensen in de showbizz en iets minder op wat collega’s menen te moeten insinueren”, voegt Claudia daaraan toe.

Ook schrijfster Saskia Noort kan zich niet vinden in de uitspraken van Albert. Zij noemt Humberto de ‘meest gastvrije, hoffelijke en integere’ talkshowhost die ze heeft ontmoet. “Zijn appjes de dag na de uitzending waren altijd correct. Hij gaf je het gevoel dat er geen afstand tussen host en gast bestond”, besluit Saskia.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress