Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 31 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 31 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 31 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 4 augustus ligt nummer 31 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Drieluik: kilo’s erbij, ruimte voor geluk

Te zwaar, niet strak genoeg. Na jarenlang worstelen hebben Marit, Sanne en Mariëlle het getal op de weegschaal losgelaten en focussen ze op hun levensgeluk. “Het probleem zat niet in mijn lijf, maar in mijn hoofd.”

Opgebiecht: ‘Mijn vriendinnen maakten me zelfs uit voor viruswappie’

Denise (29): “Vanaf het begin wist ik het al zeker: no way dat ik me zou laten vaccineren tegen het coronavirus. Aanvankelijk leek iedereen te twijfelen, maar inmiddels heeft mijn hele vriendenclub die eerste prik te pakken. Ik lieg er daarom over, want zelfs mijn vrienden zijn ineens felle voorstanders geworden.”

Nadia heeft besloten om non te worden: ‘Het klooster en ik, dat was een soort liefde op het eerste gezicht’

Als Nadia Kroon (31) op haar 22e voor het eerst in haar leven een klooster binnenstapt, voelt ze zich direct volkomen thuis. Binnenkort kiest ze definitief voor een leven als non. ‘Dat intreden ook betekent niet trouwen en geen kinderen is voor mij nooit een issue geweest.’

DIY: eindeloze zomer

Zo’n bos of kunstwerk met zelfgeplukte en geschikte droogbloemen staat nóg mooi te wezen als de regen allang weer met bakken uit de hemel komt.

Lees ook
‘Luizenmoeder’-actrice Rian Gerritsen: ‘Ik ben heel bang geweest om mijn hart weer open te stellen’

‘Zullen we samen op vakantie gaan?’ (‘Nee’ denk je, maar wat zég je?)

Hoe leuk je collega ook is, hoe lief je schoonouders ook zijn, hoe grappig jullie vrienden… dat betekent niet dat je ze op vakantie ook graag ziet. Op reis wil je afstand nemen van je dagelijkse leven, ook van de sociale kant. Maar ja, kun je eerlijk zeggen dat je het niet ziet zitten om met ze weg te gaan? Vijf lezeressen vertellen.

Flair 31-2021 ligt t/m 10 augustus in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)