Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 33 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 33 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 33 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 12 augustus ligt nummer 33 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Terugblik Real Life verhalen

Zes vrouwen vertelden ooit hun bijzondere of ingrijpende verhaal in Flair, nu vertellen ze hoe het ze sindsdien is vergaan.

Stiekem de pil niet slikken

Sanne (39) heeft drie kinderen. Twee zijn verwekt terwijl ze de pil slikte. Tenminste, dat denkt haar man. Omdat hij écht geen kinderen meer wil, heeft hij zich onlangs laten steriliseren. “Toen we naar het ziekenhuis reden, voelde ik me vreselijk schuldig, ik wist dat die sterilisatie helemaal niet nodig was.”

Nadja Hüpscher

Actrice en scenarioschrijver Nadja Hüpscher (48) schreef een boek over hoe haar gezin het jaar waarin haar man Sander kanker had, doorstond. In de nieuwste Flair vertelt ze hier alles over. Lees hier alvast een preview van het interview.

Lees ook
Miljuschka : ‘Al zo veel jaren probeer ik wanhopig alle ballen in de lucht te houden’

Leesverhaal: Een perfect plan

Vier weken lang schrijven Nederlands bekendste thrillerschrijvers – speciaal voor Flair’s Thrillermaand – een extra spannend en lekker lang leesverhaal. In deze tweede week vind je in Flair een verhaal dat zich afspeelt in een psychiatrische inrichting, van Corine Hartman.

De loterij winnen

Na een moeilijke jeugd en een heftige periode door het verlies van haar moeder, won Tamara (37) tien miljoen euro in de Staatsloterij. Het zette haar leven op z’n kop. “Eindelijk kan ik mijn dromen waarmaken.”

Flair 33-2020 ligt t/m 18 augustus in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.