Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 31 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 31 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 31 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 29 juli ligt nummer 31 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Levende souvenirs

Ik ging op vakantie en nam mee terug… Een nieuwe liefde, een puppy, een baby… Ja, da’s wel even wat anders dan de standaard ‘vino blanco’ of sexy strandoutfit. Deze week in Flair vertellen drie vrouwen over hun bijzondere vakantie souvenirs.

Daphne Deckers

Een boekverfilming stond al lang op haar lijstje, dus dat haar boek Alles is zoals het zou moeten zijn nu is verfilmd, vindt Daphne Deckers (51) top. Ze speelt er zelf een rolletje in en haar dochter Emma ook. In het interview met Flair vertelt ze over de film, haar relatie en meer. Lees hier alvast een voorproefje.

Overleden door blikseminslag

Eva, het zusje van Judith Buitenhuis (34), kwam vijf jaar geleden samen met een vriendin om het leven in een Amersfoorts park door een blikseminslag. Judith vertelt over haar zusje en hoe haar dood een bijzondere wending heeft gegeven aan haar eigen leven.

Huiselijk geweld

Vanwege het coronavirus niet naar school kunnen zou voor Lilian (49) als kind verschrikkelijk zijn geweest. Door haar agressieve vader had ze een onveilige jeugd. “Ik smeekte de juf om klusjes, en daarna ging ik alle andere leraren langs. Alles om maar niet naar huis te hoeven.”

Lees ook
Miljuschka over eigen kookprogramma in coronatijd: ‘Niet iedereen hield zich aan die anderhalve meter afstand’

Nóg meer leesplezier

Bij Flair 31 krijg je een leuk extraatje, namelijk het leesverhaal De Undercover Kok van Katie Fforde. En laat het nou net aankomend weekend heerlijk weer worden. Kun je lekker de tuin induiken met de nieuwe Flair én de extra bijlage. Dubbel plezier!

Flair 31-2020 ligt t/m 4 augustus in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We hebben heerlijk nieuws voor je: er ligt weer een kakelverse Flair in de schappen! Onder meer met een uitgebreid interview met Daphne Deckers, waarin ze vertelt over de verfilming van haar boek ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’. Uiteraard vind je ook weer verse columns van Kirsten Schilder én Miljuschka Witzenhausen in onze nieuwe editie, en kun je weer bij ons terecht voor je wekelijkse dosis mode, real life en heerlijke recepten. Deze week krijg je overigens een leuk extraatje bij Flair, namelijk een romantisch leesverhaal van Katie Fforde: ‘De Undercover Kok’. Rennen naar de winkel, dus! Wil je Flair liever thuis laten bezorgen? Dat kan. Bestellen doe je via #linkinbio. ✨ #flairnl #ikhebflair #nuindewinkel

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op