Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 30 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 30 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 30 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 22 juli ligt nummer 30 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Extreme vakantieliefde

Tijdens haar vakantie in Brazilië wordt Bianca (28) tot over haar oren verliefd op de knappe Lucas. En hij op haar. Zó verliefd dat ze plannen maakt om te emigreren en bij hem en z’n moeder te gaan wonen. Maar het loopt anders.

Lisette Wellens

Voor haar gevoel staat Goedemorgen Nederland-presentatrice Lisette Wellens (33) altijd in twee werelden. Als kind van een Curaçaose moeder en een Nederlandse vader probeert ze die twee werelden bij elkaar te brengen. Helemaal nu. Lees het mooie interview in Flair 30.

Staycation

Blijf je in Nederland dit jaar? Deze plekken bewijzen dat je echt niet ver hoeft te vliegen of te rijden voor een geslaagde vakantie. Flair vond geweldige oer-Hollandse accommodaties waar je zó naartoe rijdt. Ook fijn voor de kinderen.

Lees ook
Miljuschka emotioneel door opmerking dochter: ‘Haar woorden snijden door mijn ziel’

Als de moordenaar van je zus z’n leven weer oppakt

Op 10 februari 2013 werd Kim, de zus van Els Stoker (29), op 24-jarige leeftijd met meerdere messteken om het leven gebracht door haar vriend. Dat hij inmiddels weer gewoon thuis woont, is moeilijk te verkroppen. “Ik hoorde van een vriendin dat hij op Tinder zat. ‘Dat kan niet!’, zei ik. Maar ja hoor, na een paar swipes kwam ik hem tegen.”

Flair 30-2020 ligt t/m 28 juli in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.