Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 29 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 29 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 29 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 15 juli ligt nummer 29 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Dit wordt jouw zomer!

Flair 29 is extra dik en staat in het teken van de zomer! Daarom hebben we een uitgebreide zomerhoroscoop klaar staan voor jullie. Lees wat de (zee)sterren de komende maanden voor jou in petto hebben in de nieuwste editie van ons magazine.

Uitgebreid interview met Barbara Sloesen

Niemand op de middelbare school dacht dat ze echt actrice zou worden, maar Barbara Sloesen (32) heeft het ’m toch maar mooi geflikt: ze heeft de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse film Alles is zoals het zou moeten zijn. “Ik zei altijd wel dat ik naar de toneelschool wilde, maar er was niemand die dat geloofde.” Lees hier alvast een preview van het interview.

Mocktails & magnolia’s

Flair 29 bevat een romantisch verhaal van maar liefst zestien pagina’s lang. Laat de zomer(vakantie) beginnen met een heerlijk lang leesverhaal. Lekkere stoel klaar? Drankje met ijs in de aanslag? Plof neer en het komende halfuur is van jou.

Lees ook
Vriendin Miljuschka: ‘Ik krijg er nu nog tranen van in mijn ogen als ik eraan terugdenk’

Real life: Herculesramp

Nicole Adams (47) ontwaakte 24 jaar geleden uit een coma; ze bleek dat wat nu de Herculesramp heet te hebben overleefd. Zij zat in het vliegtuig dat neerstortte op het vliegveld in Eindhoven. “Ongeloof, toen mijn moeder foto’s liet zien. Alleen maar ongeloof. Heb ik in dat uitgebrande vliegtuig gezeten!?”

Zeg, luister eens

In een gesprek met een vriendin merken dat je gedachten afdwalen naar het weekend, moeite hebben om je te concentreren op de presentatie van je baas: luisteren naar anderen is best moeilijk, merkt ook journalist Sara Madou. Maar waarom eigenlijk? Voor Flair onderzoekt ze wat je eraan kunt doen.

Flair 29-2020 ligt t/m 21 juli in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.