Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 51 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 51 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 51 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 22 december ligt Flair 51 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Caroline & Jan: ‘Dit jaar wordt het een mooie kerst’

Het dochtertje van Caroline Mol (31) en 3JS-zanger Jan Dulles (46) overleed vorig jaar vlak voor kerst door een scheurtje in haar middenrif. Drie maanden na haar overlijden raakte Caroline opnieuw zwanger. Verdriet en geluk gaan hand in hand, deze kerstdagen. “Ik ben vooral blij en heel dankbaar dat we aan tafel zullen zitten met een kleine baby.”

Opgebiecht: ‘Ik merk aan de seks dat mijn man het met een ander doet’

In Flair 51 lees je het verhaal van Renée. “Morris en ik zijn bijna vijf jaar getrouwd. Het huwelijk heb ik altijd serieus genomen. Zelfs toen ik een keer verliefd werd op een ander, heb ik dat keihard genegeerd. Lastig, maar ik vond het mijn plicht en uit­eindelijk ging die verliefdheid voorbij. Nu ben ik ervan overtuigd dat Morris het wél met iemand anders doet….”

Kirsten: ‘Ineens werd de camera op me gericht en kreeg ik de vraag wat mijn kerstwens was’

“Een kerstnummer dat je naar mijn mening veel te weinig hoort voorbijkomen, is 8 Days of Christmas van Destiny’s Child. Sowieso heb ik een zwak voor nineties R&B, in dit geval vroege ‘zero’s R&B’. De spaarzame keren dat ik het nummer in de decembermaand bijvoorbeeld op Sky Radio hoor, zie ik die clip voor me met een jonge Kelly, Michelle en Beyoncé, die shoppen met kerstmutsen op. Héérlijk!.”

Buurman Hamid stal het hart van Nederland: ‘Ik kon niet geloven dat anderen dat geld voor mij overhadden’

In maart dit jaar was bakker Hamid Kariouh (49) het gesprek van de dag door zijn deelname aan het tv-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak. Helemaal toen hij na een crowdfundingactie 22.000 euro afsloeg. Wie is de altijd goedlachse Hamid en hoe is het nu met hem? “Ik ben misschien maar een simpele man, maar ik heb geleerd dat je altijd anderen moet helpen.” In Flair 51 lees je de rest van het verhaal.

Lees ook
Jawel: dit jaar grotere kans op witte kerst vanwege ijskoude start astronomische winter

Drieluik: ‘Misschien hebben we te impulsief gehandeld’

Net als vele anderen namen Marije, Semmy en Nathalie in coronatijd een hond. Omdat dat zo gezellig leek. Wat het is, maar ze liepen ook tegen de mindere kanten aan. “Een opvangadres in de buurt zou fijn zijn, maar door covid zitten de pensions overvol.”

Flair 51-2021 ligt t/m 28 december in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.