Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 48: ‘Uit wraak heb ik haar auto bekrast’

Flair 48: ‘Uit wraak heb ik haar auto bekrast’

Flair 48: ‘Uit wraak heb ik haar auto bekrast’

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels! Vanaf woensdag 1 december ligt nummer 48 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Berget Lewis: ‘Ik ben altijd een gever geweest. Aan mezelf dacht ik niet’

2020 was een pittig jaar voor zangeres Berget Lewis (50): haar werk was gestopt, ze verbrak haar relatie én verloor haar moeder. Ze besefte dat ze aan de slag moest met zichzelf en afscheid moest nemen van toxic patronen. “Ik heb fouten gemaakt, maar heb ervan geleerd.”

Dertien jaar geleden overleed Mariska, de vriendin en pleegzus van Bibi: ‘Gezien de verwondingen zal ze hebben gevochten voor haar leven’

Dertien jaar geleden overleed Mariska, de vriendin en pleegzus van Bibi (38), onder verdachte omstandigheden in Honduras na een avond stappen met haar duikinstructeur, die vervolgens op de vlucht sloeg. “Dat hij nu gewoon rustig doorleeft in Australië is niet te verkroppen.”

Drieluik: Kind in de koelkast

Stel, je bent dik in de dertig en wilt dolgraag een kind, maar een partner is nog niet in beeld. Wat doe je dan? Eva, Annemein en Leonoor wisten het wel: zij lieten hun eicellen invriezen. “Natuurlijk heb ik geen garantie op een kind, maar als ik niets doe, heb ik die al helemaal niet.”

Opgebiecht: ‘Uit wraak heb ik haar auto bekrast’

Joyce (35): “Spijt heb ik niet, maar ik heb een paar jaar geleden wel iets gedaan om een flinke deuk te slaan in mijn karma. Uit wraak heb ik de auto van een collega bekrast. Ze had me zo beledigd, dat er iets knapte in mijn hoofd.

Lees ook:
Babynieuws! René van Meurs wordt voor de eerste keer vader

Pauline: ‘Teruggaan naar je ex, dat vond ik altijd ontzettend kansloos. Tot ik het zelf deed’

Terug naar je ex. Pauline (31) vond dat altijd een zwaktebod. Tot haar eigen ex weer op de stoep stond. Toen vroeg ze zich af: kán het, een succesvolle relatie hebben met iemand die bij je wegging?

Flair 48-2021 ligt t/m 7 december in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.