Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 42 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 42 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 42 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 20 oktober ligt nummer 42 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Lisa Loeb: ‘Mijn angst en de depressie horen bij mij’

Sinds cabaretier én Flair’s nieuwe online columnist Lisa Loeb (32) dit jaar De Slimste Mens bleek, is ze here to stay. Al kan ze dat soms niet geloven. Want in dit jaar van haar doorbraak, deelde ze ook publiekelijk over haar angststoornis en depressieverleden. “Het is mijn doel om deze wereld wat mooier te maken door eerlijk te zijn en mezelf te laten zien.” Lees hier alvast een preview van het interview met Lisa.

Chimène kreeg drie keer borstkanker: ‘Ik dacht dat mijn pech erop zat’

In 2020 werd de grond onder de voeten van presentatrice Chimène van Oosterhout (57) weggeslagen: voor de derde keer kreeg ze de diagnose borstkanker. De eerste twee keer hield ze het stil, nu is ze er wel open over. “Ik haal er kracht uit dat ik anderen kan helpen met het pad dat ik aflegde.”

Opgebiecht: ‘Na onze breuk mis ik vooral zijn kinderen’

In Flair 42 lees je het verhaal van Lindsey. “In juli maakte Sandor een eind aan onze relatie. We waren drie jaar samen toen hij me vertelde dat hij verliefd was geworden op een ander. Ik was er niet eens stuk van, het rommelde al wat langer tussen ons. Die breuk was dus wel te doen. Wat bij mij meer onrust veroorzaakt, is het gemis van zijn heerlijke kinderen.

Drieluik: ‘Vertel het aan niemand’

Nathalie, Mandy en Esther werden als kind misbruikt en vertellen hun schrijnende verhaal: “Ik was een jaar of acht. ‘Dit mag niet van de politie,’ zei mijn opa. ‘Als mensen erachter komen, moeten we samen naar de gevangenis.’” In Flair 42 lees je hun verhalen.

Lees ook
Column Lisa Loeb: ‘Een coronavaccin? Niet natuurlijk, dus slecht. Klei eten? Wel natuurlijk, dus goed’

Katja: ‘Niemand wist dat wij niet als geliefden vader en moeder werden’

Katja woont in één huis met Maarten en samen hebben ze twee kinderen. Bijna niemand die weet dat hij eigenlijk haar homoseksuele boezemvriend is… Zij en nog drie andere vrouwen vertellen over grote dingen in hun leven die ze liever niet met iedereen delen.

Flair 42-2021 ligt t/m 26 oktober in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.