Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 37 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 37 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 37 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 15 september ligt nummer 37 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Anniek Pheifer: ‘Ik dacht: maar ik kán verder helemaal niks’

Hoewel ze al ruim twintig jaar een veelgevraagd, drukbezet actrice is, maakte Anniek Pheifer (44) zich het afgelopen jaar veel drukker met zich afvragen waar het heen gaat met de wereld. “Black Lives Matter, de bosbranden en overstromingen, dat het deze zomer ineens vijfenveertig graden werd in Canada. Ik raakte daar soms helemaal lamgeslagen van.” In Flair 37 lees je het hele interview met Anniek.

Real life: ‘Daar lag mijn zusje, helemaal toegetakeld’

De jongere zus van Jessica (37) werd elf jaar geleden op brute wijze om het leven gebracht door een jongen die ze al jaren kende. Ze was pas 24. “Ik kon het eerst niet geloven, bleef mezelf voorhouden dat ze een fout hadden gemaakt. Suzanne moest nog leven.”

Opgebiecht: ‘Mijn vriendin wil experimenteren met een man’

In Flair 37 lees je het verhaal van Marloes (33). “Anna en ik zijn al bijna tien jaar samen, het was liefde op het eerste gezicht. We zijn stapelgek op elkaar, bespreken alles, zijn de beste partners die ik me kan voorstellen. Heel gelukkig zijn we, er is eigenlijk nooit iets. Nu ook niet, maar het verontrust me dat Anna belangstelling krijgt voor mannen…”

Tom: ‘Ergens vond ik het ook wel bijzonder dat ze nooit echte seks had gehad’

Tom (34) is onlangs getrouwd met Silvie. In bed hebben ze het fijn, al hebben ze ‘het’ nog nooit gedaan. Erover praten ligt gevoelig en Tom voelt zich eenzaam met deze kwestie – zeker omdat hij graag kinderen wil.

Lees ook
1 op de 3 Nederlanders heeft ruzie met familie of vrienden over coronamaatregelen

Drieluik: Verdreven verleidingen

Verleidingen: zó moeilijk om mee om te gaan. Programma’s als Temptation island haken daar feilloos op in. Ook in het dagelijks leven worden we continu blootgesteld aan verleidingen. Deze vrouwen lukte het ze te weerstaan. Met grote gevolgen voor hun leven. In Flair 37 lees je hun verhalen.

Flair 37-2021 ligt t/m 21 september in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.