Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 36 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 36 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 36 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 8 september ligt nummer 36 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Esther: ‘Ik ben nog nooit zo relaxed geweest sinds we die tuin hebben’

Kleine zaadjes die zich ontpoppen tot een tuin vol groentes en fruit: deze vrouwen worden zielsgelukkig van hun moestuin. “Stond mijn oudste met een meetlint naast haar bonen: of ze al gegroeid waren. Fantastisch!”

Opgebiecht: ‘Mijn zoon is liever bij zijn vader dan bij mij’

Fleur (35): “Ik pieker me helemaal suf over wat ik verkeerd doe, maar ik kom er niet achter. Ik merk aan alles dat mijn zoon Jim liever bij zijn vader is dan bij mij. Hij is zeven en woont bij mij, maar als hij een weekend bij zijn vader is geweest, is hij daarna afstandelijk en wil hij niets van me weten. Het duurt dan dagen voordat hij weer een beetje is bijgedraaid.

Fien Vermeulen (30): ‘Ik leef mijn leven weer aan de bovenkant van de medaille’

Radionieuwslezer Fien Vermeulen (30) overleefde kanker én de mentale crisis die dat bij haar veroorzaakte. Maar dit jaar durfde ze, voor het eerst in jaren, eindelijk weer echt te genieten. Van haar verjaardag en van een nieuwe liefde. “Ik sta eindelijk op een punt waarop ik kan doen wat ík wil, en ik ook weet hóé ik dat moet doen.

Kirsten Schilder: ‘Mijn hart maakt een sprongetje als ik gelijke cijfers op mijn telefoon of andere digitale klok zie’

Kirsten Schilder (38) is de vrouw van zanger Nick (37). Samen hebben ze drie kinderen: Nikki (10), Julian (9) en Jackie (4). In flair schrijft ze elke week open en eerlijk over haar leven.

Lees ook
Acteur en schrijver Dragan Bakema (41) speelt z’n eerste monoloog: ‘Ik moet dat ego durven loslaten’

Huishoudboekje van Janiek (41): ‘Er komt minder geld binnen, maar ik ben veel gelukkiger nu’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Janiek (41) om te laten zien waar ze het van doet.

Flair 36-2021 ligt t/m 14 september in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.