Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 35 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 35 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 35 ligt in de schappen! Dit zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 1 september ligt nummer 35 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Bibi Breijman: ‘Mami, ik moet poepen,’ volgt al snel. Ook dat nog, denk ik’

”Na drie weken op vakantie te zijn geweest heeft Teddy haar oma al een tijdje niet gezien. Nou ja, niet gezien? Teddy krijgt geen genoeg van facetimen. “Mama, mag ik Nene bellen?” Nene betekent in haar wereld: mijn moeder. Nene bij het eten, Nene op de wc, Nene voor het slapengaan.”

Christel (38): ‘We zouden over twee weken trouwen, maar ik kon hem niet meer bereiken’

Christel (38) is advocaat en bewust alleenstaande moeder van een dochter (6) en een zoon (7). Twee weken voor ze zou trouwen met haar grote liefde Bob, viel haar droom in duigen: hij leidde een dubbelleven. “Hij heeft ontzettend gelogen, maar ik denk niet dat hij door en door slecht is. Hij heeft alleen geen ruggengraat.”

Opgebiecht: ‘Mijn huis is zo’n puinhoop, dat ik me kapot schaam’

Bente (31): “Opruimen is nooit mijn sterkste kant geweest. Maar sinds mijn relatie is verbroken, doe ik bijna niks meer in huis, het is een enorme troep bij mij. Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen, dus stel ik het steeds maar uit. Vreselijk, ik durf zelfs niemand meer thuis te vragen.

Column Lisanne: ‘Dan komt er altijd een twinkeling in zijn ogen die niet te veinzen is en dan komen de verhalen’

“Er is een man, Kees. In mijn nieuwe wijk hoort Kees bij mijnbuitenmeubilair. Elke ochtend, als Leo en ik half slapend naar het hondenveldje sjokken, zit Kees steevast op het houten bankje bij het veld.”

Lees ook
Actrice en presentatrice Saar Koningsberger (34) is geen pleaser meer: ‘Ik was vroeger pas blij als iedereen blij was’

Acteur en schrijver Dragan Bakema (41): ‘Ik moet dat ego durven loslaten’

Komend seizoen speelt acteur en schrijver Dragan Bakema (41) voor het eerst in z’n leven een monoloog. En wat voor een. In het theaterspektakel Taste, dat vol effecten zit, kruipt hij in de rol van een chef-kok die zijn smaak kwijtraakt. “Dit is wel hoe ik na corona een comeback wil maken.”

Flair 35-2021 ligt t/m 7 september in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.