Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 34 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 34 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 34 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 25 augustus ligt nummer 34 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen. 

Saar Koningsberger: ‘Ik ben geen pleaser meer’

Het zijn pittige, maar ook verhelderende tijden geweest voor actrice, presentatrice en ondernemer Saar Koningsberger (34). Dankzij vijf therapieën leerde ze zichzelf beter kennen dan ooit.“Ik herken nu hoe ik reageer en kan bijsturen als dat nodig is.
Maar dat pleasen is wel een ding…”

Marielys: ‘Hij wilde me uitwissen. Het was hem bijna gelukt’

In Flair 34 lees je het verhaal van Marielys (49). Zij werd jarenlang fysiek én psychisch mishandeld door haar vriend. “Ik dacht dat, als ík mijn best zou doen, alles wel weer goed zou komen.”

Opgebiecht: ‘Ik bleek de vrouw te zijn met wie hij vreemdging’

Liv (35): “Vroeg op de avond belde er een vrouw aan en vroeg of ik even tijd had. Leuk mens, dacht ik, maar ik wilde haar wel meteen afpoeieren omdat ik dacht dat ze voor een goed doel kwam. Dat was niet zo, ze liet een foto zien van Dion, mijn vriend. ‘Het gaat over hem,’ zei ze. ‘Over Dion?’ vroeg ik verbaasd. ‘Nee,’ zei ze, ‘over Roy, mijn man.’ De rest van dit verhaal lees je in Flair 34.

Hej Zweden!

Je kunt er wandelen, fietsen, varen en elanden zoeken. Of dagdromen onder de strakblauwe hemel. Echt, een rondreis door Zweden is zo gek nog niet. Meer van dit mooie land zie je in Flair 34.

Lees ook:
Droombaan: Intratuin zoekt mensen die willen helpen met het opbouwen van kerstshows

Drieluik aangevallen door dieren: ‘Het besef dat we het loodje hadden kunnen leggen, drong pas later tot me door’

Je zou denken dat er in Nederland niet echt gevaarlijke dieren zijn, maar dat is niet helemaal waar. Suzanne, Marjolein en Nathalie waren onbewust op het verkeerde moment op de verkeerde plek, waardoor ze werden aangevallen. “Ik sloeg de wespen weg en voelde ze ondertussen in mijn nek prikken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Flair 34-2021 ligt t/m 31 augustus in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.