Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 34 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 34 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 34 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 19 augustus ligt nummer 34 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Vriend verloren op vakantie

Hun eerste backpackreis door Guatemala en El Salvador was alles waar Anouk (27) en Gerben van droomden, maar op de terugrit naar de luchthaven om naar huis te vliegen sloeg het noodlot toe. “Ik gaf Gerben een laatste kus en zei dat ik van hem hield. Plotseling was de man met wie ik zou trouwen en kinderen krijgen er niet meer.”

Benja Bruijning

De afgelopen maanden waren rustig voor acteur Benja Bruijning (36), maar met twee kleine kinderen in huis verveelde hij zich nooit. En over de toekomst maakt hij zich ook maar niet te veel zorgen, dat zit niet in zijn aard. In Flair 34 vertelt hij openhartig over zijn jeugd, zijn liefde voor Anna en hun kinderen. Lees hier alvast een preview van het artikel.

Leesverhaal: Op de camping

Vier weken lang schrijven Nederlands bekendste thrillerschrijvers speciaal voor Flair een extra spannend leesverhaal. In deze derde week van Flair’s thrillermaand een verhaal met een koelbloedige wraakgodin in de hoofdrol. Zo kom je die laatste vakantiedagen wel door.

Lees ook:
Miljuschka kijkt ogen uit op vakantie: ‘Iemand is er met mijn droom vandoor gegaan’

Opgebiecht: ‘Die erfenis had ik liever niet gehad’

Lisette (31): “Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze. En iedereen vindt dat dat onzin is, toch? Wat is er nou fijner dan een leven zonder geldzorgen en alles kunnen kopen wat je wilt? Dat dacht ik ook altijd. Totdat ik een bedrag met vijf nullen op mijn rekening kreeg. Een erfenis van een oom die ik amper kende. Stikzenuwachtig word ik ervan.”

Extra: bijlage vol huishoudboekjes

In de zomer gaan we meer uiteten en blijven we gezellig hangen bij strandtenten. Daarom moeten we soms wat zuiniger zijn in september. Maar hoe doe je dat? De rubriek ‘Waar doet ze het van?’ is nog steeds de meest gelezen en meest gewaardeerde rubriek in Flair. Gewoon omdat je graag weet hoe het er financieel bij een ander aan toegaat. Daarom krijg je bij Flair 34 een extra boekje waarin tien vrouwen speciaal voor jou over hun financiële huishouden vertellen.

 Flair 34-2020 ligt t/m 25 augustus in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is weer woensdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuwe Flair! ✨ Editie 34 ligt vanaf vandaag in de schappen. Hierin lees je onder meer een uitgebreid interview met niemand minder dan Benja Bruijning, én vind je uiteraard weer een column van zowel Miljuschka Witzenhausen als Kirsten Schilder. Ook delen we tips om dat heerlijke vakantiegevoel vast te houden én staat er weer een fijne dosis real life voor je klaar. Daarnaast is het de derde week van Flair’s Thrillermaand, wat betekent dat er weer een spannend leesverhaal op je wacht. En oh, óók krijg je deze week een leuk extraatje bij Flair. Namelijk een boekje vol huishoudboekjes, om eens mee te kijken in de financiën van een ander. Kortom: héél veel leesplezier!Wil je het nieuwe nummer thuis laten bezorgen? Dat kan! Bestellen doe je via #linkinbio. #flairnl #ikhebflair #nuindewinkel

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl) op