Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 33 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 33 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 33 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 18 augustus ligt nummer 33 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Maaike Timmerman: ‘Als ik heel eerlijk ben, ben ik nooit tevreden’

Als presentatrice van Goedemorgen Nederland moet Maaike Timmerman (34) om half vier ’s nachts opstaan. Met twee jonge kinderen is dat het enige wat ze niet fijn vindt aan haar werk. “Live televisie maken is een van de leukste dingen om te doen.”

Els: ‘Hoe de magie zo snel kon verdwijnen, weet ik nog steeds niet’

Toen Els tijdens haar vakantie in Bodrum verliefd werd op Halil, voelde ze al snel dat het meer was dan een vakantieliefde. Ook al had ze al een vriend in Nederland, deze liefde was uniek.

Opgebiecht: ‘Mijn puppy heeft zich uitgeleefd op de jurk van een vriendin’

In Flair 33 lees je het verhaal van Tessa (29). “Ik heb nu al spijt dat ik niet meteen eerlijk ben geweest. Mijn puppy Bram heeft de favoriete jurk te pakken gehad van een vriendin. Zijn tandjes stonden er meerdere keren in en er zat een grote scheur aan de onderkant. Ik leen echt nooit iets en nu dit! Ik heb het zelf nog erger gemaakt door er een kleermaker bij te halen…”

Drieluik miskraam: ‘Ik vond het moeilijk om het verdriet toe te laten. Ik had toch al drie mooie kinderen?’

Gemiddeld maakt één op de vijf vrouwen een miskraam mee. Nynke, Carin en Judith vertellen over de enorme impact die hun miskramen op hun leven hadden. “Dan moet je naar huis. Zonder zwangerschap, zonder baby. Enkel met een enorm gevoel van leegte en verdriet.” In Flair 33 lees je de verhalen van Nynke, Carin en Judith.

Lees ook
Fjietfjieuw: dít is de nieuwe vlam van Luca Borsato

In deze tijd een huis kopen HÓÉ DAN?

De huizenprijzen stijgen harder dan ooit en blíjven maar stijgen. Als starter kun je bijna alleen nog maar aan een koopwoning komen als je rijke ouders hebt. Desondanks ging journalist Marjolein Koster (30) in deze oververhitte huizenmarkt op zoek naar een koophuis.

Flair 33-2021 ligt t/m 24 augustus in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)