Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 32 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 32 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 32 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 11 augustus ligt nummer 32 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

‘Tina Turner Musical’-ster Nyassa Alberta: ‘Ik ging voor 6 maanden, maar ben 13 jaar gebleven’

Musical-actrice Nyassa Alberta (39) woont na jaren in Duitsland nu weer in Nederland. Ze speelt Tina Turner in de gelijknamige musical. Een rol waarin ze ook het een en ander over zichzélf leerde. “Mijn moeder zei altijd ‘je moet je hart volgen’, maar toen ik zei dat ik naar die musicalopleiding ging, had ze zoiets van: misschien moet je toch maar gewoon studeren.” Lees hier alvast een preview. 

Michelle (23): ‘Ik kan nog steeds huilen om de hulpeloosheid die ik toen heb ervaren’

Vijf jaar geleden was Michelle (23) op vakantie in Thailand toen tijdens het stappen een bom ontplofte. Daarbij viel een dode en tientallen mensen raakten gewond, onder wie Michelle. “Na de keiharde knal zag iets ik onder mijn huid zitten, en er begon bloed uit te stromen. Foute boel, dacht ik.”

Opgebiecht: ‘Ik voel me steeds eenzamer in dit huwelijk’

In Flair 32 lees je ook het verhaal van Sanne (33). “Milan en ik zijn zeven jaar getrouwd. We hebben het best goed samen, maar ik mis de man die hij was. Zijn werk staat tegenwoordig op de eerste plaats: hij werkt veel en is vaak weg. Ik vertrouw hem voor honderd procent, maar ben bijna jaloers op zijn collega’s. Zij zien hem vaker dan ik en ik heb steeds een man thuis die nergens meer energie voor heeft.”

Sharon (27): ‘Het hele leven gaat door, maar dat van mij ligt stil’

Verpleegkundige Sharon (27) werd begin vorig jaar besmet met het coronavirus. Ze bleek long covid te hebben, de langdurige variant van de ziekte, en heeft nog steeds elke dag pijn. “Ik rouw om het leven dat ik had, de zelfstandigheid die ik ben verloren en de vrouw die ik was.”

Lees ook
Zo gaat het nu met mishandelde Frédérique: ‘Herstel heeft nog jaren nodig’

Augustus thrillermaand: The love boat

Vier weken lang schrijven Nederlands bekendste thrillerschrijvers speciaal voor Flair’s thrillermaand een spannend leesverhaal. Deze week is het een verhaal van Anita Terpstra: ‘Iemand is overboord geslagen, en dat lijkt geen ongeluk…’ Lees het nu in Flair 32.

Flair 32-2021 ligt t/m 17 augustus in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)