Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 3 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 3 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 3 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag en dat betekent ook, naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, dat er een kersverse Flair in de winkels ligt. Vanaf woensdag 19 januari ligt Flair 3 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Yentl en de Boer: ‘Het is zo’n groot geluk dat we tegelijk moeder zijn geworden’

Vanaf het moment dat Yentl Schieman (35) en Christine de Boer (38) de theaters bestormden als duo, regent het lovende kritieken. Daarom: alles over hun jeugd, het succes en uiteraard De Liefde.

De zus van Michael P: ‘Dit had mijn kleine broertje dus gedaan’

Sinds die gebeurtenis in oktober 2017 is ze ‘de zus van’ en ze vreest dat ze voor altijd zo zal worden gezien. Maar zij is gewoon Debbie (34). Haar broer is Michael P, de man die Anne Faber verkrachtte en doodde. “Anne wist het mes even af te pakken. Had zij hém maar gedood, denken we soms.” Het hele verhaal lees je in Flair 3.

Opgebiecht: ‘Ik lijk wel geobsedeerd door mijn ex’

In Flair 3 lees je het verhaal van Michelle. “Laat me eerst zeggen dat ik écht gelukkig ben met Kevin. Drie jaar zijn we samen en vorig jaar zijn we de supertrotse ouders geworden van Finn, de liefste, mooiste baby ooit. Juist omdat ik alles heb, vind ik het zo raar dat ik nog altijd met mijn ex bezig ben. Ik denk nog elke dag aan hem en volg hem fanatiek op alle socials.

Maykes vriend had nogal wat exen: ‘Hoeveel precies wist hij niet meer. Hij was gestopt met tellen’

Vragen naar het seksverleden van je nieuwe liefde? Da’s niet altijd een goed plan. Mayke (26) werd stapelgek van het idee dat haar vriend met een hele horde vrouwen het bed had gedeeld. “Als je geliefde alles al met tientallen anderen heeft gedaan, wat maakt jou dan nog bijzonder?”

Lees ook
Dit is wat we tot nu toe weten over de seksuele wanpraktijken bij The Voice of Holland

Lotte viel 50 kilo af: ‘Ik durf nu eindelijk hardop te zeggen dat ik trots ben op mezelf’

In één jaar vijftig kilo afvallen: Lotte (25) deed het. Ze deelde haar afvalrace op Instagram en helpt nu anderen in hun strijd tegen de kilo’s. “Ik voelde zo sterk dat ik dit niet meer wilde. Maar ik kwam er ook achter dat er meer nodig is om je goed te voelen over jezelf.” De rest van haar verhaal lees je in Flair 3.

Flair 3-2022 ligt t/m 26 januari in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.