Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 28 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 28 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 28 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 8 juli ligt nummer 28 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Opgebiecht XL

We hebben extra veel ‘opgebiecht‘ verhalen deze week! Een affaire met je ex (net nu je weer gelukkig bent getrouwd), opleven door bdsm en moeite hebben met de kleine penis van je grote liefde. Romée, Dani en Louisa delen in de nieuwe Flair hun diepste geheimen.

Agent tijdens vuurwerkramp

Jaap Knotter (43) was als jonge agent aan het werk, toen de vuurwerkramp in Enschede zich voltrok. Twintig jaar later blikt hij terug: “Ik zag één grote vuurzee. Alle huizen om me heen waren verwoest. Bebloede mensen. En daar stond ik. Een jongetje van 23 in politie-uniform. Iedereen keek naar mij voor hulp. Hij zou het wel weten, dachten ze.”

BLØF’s Paskal Jakobsen: ‘Wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje, kreeg ik te horen’

Dat BLØF-zanger, gitarist en songwriter Paskal Jakobsen (46) goed kan zingen, weten we. Dat hij ook een killing beef rendang maakt (en nu zelfs met een kookboek komt!) is misschien minder bekend. ‘Muziek maken en koken lijken wel een beetje op elkaar, het is beide een vorm van componeren.’ Hier lees je alvast een voorproefje.

Mantelzorgen

Deze vrouwen weten hoe het is om je aandacht te moeten verdelen. In Flair 28 vertellen drie vrouwen hoe het is om mantelzorger te zijn. En nee, dat is zeker niet altijd makkelijk. Maar je krijgt er o zo veel liefde voor terug.

Vakantiestress

Het moet hét hoogtepunt van het jaar worden, die paar weken vakantie met het gezin. Ontspannen, ja! Zo gaat journalist Hester Zitvast (42) er ook elke keer in. Maar dan krijgt ze toch ruzie met haar vriend. Gedragen de kinderen zich net zo ondankbaar als thuis. En is dat dorpje verre van pittoresk. Waarom valt een vakantie vaak zo tegen? Flair heeft grondig onderzoek gedaan naar hoe we voor eens en altijd van die vakantiestress af kunnen komen!

Lees ook
Miljuschka: ‘Ik zou het ook niet leuk vinden als iemand iets over míjn kinderen zegt’

Extraatje voor de kids

Bij Flair 28 krijg je weer een leuk extraatje, dit keer voor de kids. Als bijlage krijg je een doeboekje bij het magazine, vol strips, puzzels, kleurplaten en nog veel meer. Zo vermaken de kids zich prima op een warme dag, als jij met een wijntje in de tuin zit!

Flair 28-2020 ligt t/m 14 juli in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.