Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 26 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 26 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 26 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Het is weer woensdag! En behalve dat dat betekent dat we alweer op de helft van de werkweek beland zijn, betekent dat ook: een kakelverse Flair in de winkel! Vanaf woensdag 24 juni ligt nummer 26 in de schappen, bomvol fijne artikelen over liefde, familie, eten, mode en meer. Onder meer deze highlights uit onze nieuwste editie mag je niet missen.

Kirsten Schilder

Het hoge woord is eruit! Kirsten Schilder is de eerste vaste vlogger van Flair TV én gaat wekelijks een column schrijven die je leest in de nieuwste editie van ons magazine. In Flair 26 lees je een uitgebreid interview met de Monnickendamse en uiteraard haar eerste column. Benieuwd naar Kirsten’s eerste vlog? Die bekijk je hier.

Het 17 dagen dieet

Flair-journaliste Albertine en haar vriendin proberen samen het 17 dagen dieet met als eindstand: blij in bikini. In de nieuwe Flair lees je alles over het 17 dagen dieet en hoe Albertine het ervaren heeft.

Vliegramp

Wat een romantische vakantie met haar verloofde had moeten worden, werd voor Annette (58) een nachtmerrie: het vliegtuig stort neer in een Vietnamees oerwoud. Zij is de enige die de ramp overleeft, waarmee ze een van de circa vijftig sole survivors ter wereld is.

Donorschap: Ja of nee?

Journalist Eva wil al haar hele leven graag iets betekenen voor anderen – als brugklasser liep ze trots met een donorcodicil in haar portemonnee. Maar nu weet ze het niet meer: kiest ze ‘ja’ of ‘nee’ in het Donorregister? “Eigenlijk is mijn belangrijkste twijfel: hoe weet je dat iemand die hersendood is, er ook écht niet meer is?” We duiken in dit onderwerp en zetten alles op een rijtje.

Lees ook
Miljuschka: ‘Ik heb er jaren mee te maken gehad, toen ik nog met de vader van mijn kinderen woonde’

Kinderwens

Jij bent eruit en die biologische klok blijft tikken. Maar wat als je samen bent met een man die erg twijfelt, de vraag voor zich uit schuift of eigenlijk gewoon niet wil? In Flair 26 lees je hoe drie verschillende vrouwen dit ervaren + advies van een coach.

Leuk extraatje!

In Flair 26 lees je natuurlijk weer de leukste verhalen, maar er is meer. Je krijgt bij deze editie namelijk een boekje vol heerlijke barbecuerecepten, om er een nóg groter feest van te maken deze warme dagen. Enjoy!

Flair 26-2020 ligt t/m 30 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.