Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 23 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 23 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 23 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 9 juni ligt nummer 23 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Bibi Breijman heeft leuk nieuws: ‘Het risico dat ik op mijn bek ga, neem ik graag’

Bibi Breijman (29) heeft – weggezet als dom – jarenlang het gevoel gehad dat ze zich moest bewijzen. “Ik heb altijd elke kans willen aangrijpen om te laten zien dat ik meer waard ben dan wat mensen denken. Als je in het diepe durft te springen, kom je verder in het leven. De kans dat het wél lukt, is er ook.” En dat klopt, want Bibi is Flair’s nieuwe columnist!

De vriend van Madelon (29) zit in de gevangenis: ‘Jesse wil een eerlijk leven.’

In Flair 23 lees je het verhaal van Madelon (29). Zij is al maanden stapelverliefd. Maar zij en haar vriend Jesse kunnen elkaar niet zien wanneer ze dat willen. Hij zit namelijk in de gevangenis. Daarom houden ze hun relatie nog geheim. “We hebben al een mooi verhaal bedacht voor straks, hoe we elkaar zogenaamd hebben leren kennen.”

Opgebiecht: ‘Nooit eerder voelde ik kriebels voor een vrouw’

Jill (33): “Niet lang geleden raakte ik aan de praat met een vrouw uit mijn straat. Gewoon gezellig op de stoep. Het klikte zo goed, dat we diezelfde middag nog samen aan de wijn zaten. Het is alsof ik er een beste vriendin bij heb! Maar waar ik onzeker van word, is dat ze een soort vlinders bij me veroorzaakt. Spannende kriebels, die ik nooit eerder voor een vrouw voelde…”

Hester Zitvast: ‘Mijn moeder is er nog, maar soms ook niet’

Eind vorig jaar werd de moeder van journalist Hester Zitvast (43) getroffen door een hersenbloeding, als gevolg van een gescheurd aneurysma. Na een intensieve ziekenhuisperiode volgde een evenzo pittig revalidatietraject. “‘Je hebt haar nog’, zeggen mensen, en dat is ook zo. Ik kan haar nog vasthouden en we lachen weer. Maar er is ook zo veel weg.”

Lees ook
Wil je naartoe: dit roze strand in Amsterdam opent bíjna en is nu al een droom die uitkomt

Barbara (43) kreeg een maagverkleining: ‘Een operatie voelde als falen’

Toen Barbara Ploeger (43, projectontwikkelaar in vastgoed) 115 kilo woog, was ze niet ontevreden met zichzelf. Maar toen ze fysieke klachten kreeg, besloot ze haar lijf rigoureus aan te pakken: ze liet haar maag verkleinen en weegt nu 63 kilo. Dat klinkt eenvoudig, maar was zwaar: “Het ging zo snel, dat ik er met mijn hoofd vrijwel niet bij kon.” In Flair 23 lees je het hele verhaal.

Flair 23-2021 ligt t/m 15 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)