Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 22 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 22 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 22 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 2 juni ligt nummer 22 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Albert Verlinde: ‘Ik ben nooit iemand geweest die zich makkelijk gek laat maken’

Sinds hij afgelopen december stopte bij Stage Entertainment, combineert Albert Verlinde (60) het presenteren van Shownieuws met zijn werk als raadslid voor de VVD in de gemeente Vught. En daarmee is de hectiek uit zijn leven gelukkig een beetje weg. “Bij Stage voelde ik me niet meer op mijn plek; ik wil best hard werken, maar ik moet wel voelen waarvoor ik het doe.” Lees hier alvast een preview. 

De zoon van Linda van Kooij (48) werdt aangereden: ‘Een golf van angst ging door me heen’

In Flair 22 lees je het verhaal van Linda van Kooij (48). Zij kreeg de schrik van haar leven toen haar zoon Dean (18) voor haar ogen door een auto werd geschept. Het gezin ging door een zware periode, maar positiviteit voert inmiddels de boventoon. “Ik kan mezelf afvragen of ik pech heb omdat Dean is aangereden, of geluk omdat hij het heeft overleefd.”

Opgebiecht: ‘Seks staat me tegen: ik moest overgeven toen ik een stukje zag van een pornofilm’

Stefanie (31): “Nooit heb ik het verteld, omdat ik me ervoor schaam. Ik dacht altijd: wegstoppen, nooit meer aan denken, dan raakt het vast vanzelf steeds meer naar de achtergrond. Op de middelbare ben ik seksueel misbruikt door mijn gymleraar. Het is niet vaak gebeurd, maar zelfs nu heb ik er nog last van. Ik heb moeite met seks, dat merk ik in mijn relatie.” In de nieuwste Flair lees je de rest van haar verhaal.

Als de groei eruit is

Scheiden is falen, vinden veel mensen, toch overkomt het zo’n beetje de helft van de stellen. Schrijver Marte Kaan ziet het anders. “Als je kunt zien dat het leven gaat over groei en verandering, en dat een scheiding gewoon het afsluiten van een cyclus is, is dat verdrietig, maar is het géén mislukking.”

Lees ook
Dat werd tijd: vanaf déze datum (al bijna!) ook statiegeld op kleine plastic flesjes

Istrië it is!

Kilometers aan kust, een azuurblauwe zee en prachtige, slaperige dorpjes in de bergen: Istrië – het Kroatische schiereiland grenzend aan Italië – heeft veel weg van het grote buurland, maar is net even anders. Wat ze delen? Beide zijn dé bestemming voor een droomvakantie. In Flair 22 lees je veel meer over dit prachtige schiereiland.

Flair 22-2021 ligt t/m 8 juni in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)