Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 20 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 20 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 20 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 19 mei ligt Flair 20 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Peggy Vrijens over acteren: ‘Ik ben gewoon een laatbloeier’

Voor iemand die een zekere faalangst heeft, is acteren een uitdaging. En dat blijft het ook wel voor Peggy Vrijens (44), maar de drang om te spelen is groter dan de angst om alleen voor het publiek te staan. Bovendien: “Ik merk dat, nu ik ouder ben, die schaamte-rem eraf gaat en ik daardoor vrijer speel. Dat maakt ook dat ik beter in mijn vak word. Dat had ik natuurlijk veel eerder moeten ontdekken.” Lees hier alvast een preview. 

Sandra (37) zat 12 jaar lang in de schulden: ‘De rekeningen stapelden zich op’

Op haar 23ste had Sandra Doevendans (37) honderdduizend euro schuld én een baby. Door keihard te werken, wist ze uit de ellende te komen. “Als je gaat geloven dat je zielig bent, berust je erin.”

Opgebiecht: ‘Mijn moeder vertelde me op haar sterfbed dat ik geen kind van m’n vader ben’

In Flair 20 lees je het verhaal van Annemijn (35). “Onlangs is mijn moeder gestorven aan kanker. Ze lag in een hospice, we wisten dus dat het ging gebeuren. In het laatste gesprek dat ik met haar had, moest ze me iets vertellen. Het kostte haar veel moeite, maar ze heeft opgebiecht dat mijn vader niet mijn echte vader is. Ik ben het product van haar vreemdgaan. Mijn ‘vader’ weet van niets…”

De paden op!

Nederland is prachtig, dat weten Eva en Nicola allang. In hun leuke boek Back to nature nemen ze je mee naar buiten: in ons nieuwe nummer vind je twee van de vele geweldige wandelingen. Dus hop, goeie schoenen aan en let’s go!

Lees ook
Mooi begin van de week: déze versoepelingen gaan definitief door op 19 mei

Best friends forever

Vriendinnen: we kunnen niet zonder ze! Maar wat maakt nou juist die ene vriendin zo speciaal? Rianne, Yvonne en Maike over hun bestie. “We hebben aan een half woord genoeg. We zijn samen volwassen geworden en weten alles van elkaar.”

Flair 21-2021 ligt t/m 25 mei in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)