Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 2 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 2 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 2 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag en dat betekent ook, naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, dat er een kersverse Flair in de winkels ligt. Vanaf woensdag 12 januari ligt Flair 2 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Bibi Breijman: ‘Ik trek m’n allergrootste slabek open en begin te schreeuwen naar de vandalen’

Als een mensenschuwe vreemdeling met een te grote zonnebril op zit ik verdekt opgesteld in de speeltuin. Op deze manier kan ik oogcontact vermijden. In het begin kon ik wel klagen over dat ik niemand kende hier in Hilversum, maar ik ben erachter gekomen dat dit volledig aan mij ligt.

Pleun werd bedonderd: ‘Het begon op te vallen: als het op betalen aankwam, was er steeds ‘gedoe’’

Toen Pleun (28) zich inschreef op een datingsite, had ze er weinig verwachtingen van. Totdat ze tegen David aan scrolde: knap, charmant, lief en goed in bed. Ze viel als een blok voor hem, maar zijn plannen waren veel minder romantisch… Het hele verhaal lees je in Flair 2.

Opgebiecht: ‘Mijn vriend lijkt wel vergroeid met zijn moeder’

Denise (30): “Een jaar geleden had ik een date met Mark en ik was meteen verkocht. De klik bleek wederzijds en ik dacht: dit kan weleens wat worden. Wel vond ik het vervelend dat hij vaak met zijn telefoon bezig was. Toen hij zei dat hij met zijn moeder zat te appen, dacht ik even dat het een grapje was…

Ilse verruilde haar snelle juristenwerk voor de boerderij: ‘Het voelt anders: het is geen baan meer, maar mijn leven’

In Flair 2 lees je het verhaal van Ilse Boersen. Zij begon haar carrière als jurist op de Amsterdamse Zuidas. Nu is ze boerin tussen honderd koeien. “Laatst kwamen mijn ex-collega’s bij me lunchen. Ik had tafels in de stal gezet.”

Lees ook
Koud buiten? 5 redenen waarom wandelen in de winter juist een heel goed idee is

Reportage: Dat bevalt me niet

Van kleinerende opmerkingen tot onaangekondigd inwendig onderzoek. Bij één op de vijf vrouwen worden tijdens hun bevalling één of meer grenzen overschreden. “Je wordt als moeder soms totaal over het hoofd gezien.”

Flair 2-2022 ligt t/m 18 januari in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.