Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 19 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 19 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 19 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 12 mei ligt Flair 19 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Hadewych Minis stopte met social media: ‘er kwam zo veel informatie mijn leven binnen’

Voor zangeres en actrice Hadewych Minis (44) was het een jaar van veel doen – ze stond op de set van twee films en een serie – en van veel rust. Geen social media meer, een huisje aan de rand van het bos. En zo ontstond er ruimte voor nieuwe dingen. “Ik zou wel een coaching opleiding willen volgen, er werk van maken om meer voor anderen te betekenen.” Lees hier alvast een preview

Gaby (37): ‘Ik vind het echt magisch om de wereld op deze manier te ontdekken’

In Flair 19 lees je het verhaal van Gaby en haar gezin. Ze verkochten hun huis, namen ontslag en lieten alles achter in Nederland om op zoek te gaan naar hun ultieme woonplek. Gaby (37) leeft samen met haar man Jerry en kinderen Bor (6) en Zenn (4) haar grote droom. “Een concreet plan hebben we niet. Frankrijk was onze eerste bestemming, nu zijn we in Spanje, maar als we het hier niet vinden rijden we door naar Portugal.”

Opgebiecht: ‘Mijn ex en ik gingen samen een weekendje weg voor seks’

Eva (33): “Het is drie jaar geleden dat John en ik onze relatie beëindigden. We waren tweeënhalf jaar bij elkaar. Het waren goede jaren, maar het was oké zo. We zijn vrienden gebleven en hebben altijd contact gehouden, ik heb geen enkele nare bijsmaak aan onze tijd samen. Integendeel: de laatste tijd hadden we erg leuk appcontact. Dat eindigde in stiekem een weekendje weggaan, terwijl we allebei een relatie hebben.” In Flair 19 lees je het hele verhaal.

India: In geuren en kleuren

Of je voor India veel reiservaring en budget nodig hebt? Niet per se. Reisjournalist Marie ging low budget en liet zich omverblazen door de kleurenpracht, de heerlijke keuken en de waanzinnige tempels.

Lees ook
Per vaccin op een rij: zó lang duurt het na je prik(ken) tot je beschermd bent tegen het coronavirus

Trots op dit moederlijf

Asha (30), Anouk (35) en Willemijn (26) zagen hun lichaam het afgelopen jaar veranderen door hun zwangerschap. Maar deze zomer gaan ze mét striae, extra kilo’s en wat minder stevige borsten mooi in bikini, want: “Dit lijf heeft ervoor gezorgd dat ik een kind heb gekregen en dat zelf kon voeden. Ik vind mijn lichaam nu mooier dan vroeger.”

Flair 19-2021 ligt t/m 18 mei in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)