Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 16 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 16 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 16 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 21 april ligt Flair 16 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Sanne Vogel over haar werkende leven als tweelingmoeder

Supertrots is ze, op hoe zij en haar vriend én de tweeling Bella en Loewy (vijftien maanden) het ’t afgelopen jaar hebben gedaan. Dat het in deze rare tijden gelukt is om te doen wat ze graag willen doen. Voor actrice, regisseur en schrijver Sanne Vogel (36) was dat tweelingmoeder zijn en haar laatste verrassende project, een plantaardig kookboek, afmaken. “Ik kies mijn projecten nu nog kritischer, zodat ik van elke seconde met mijn kinderen én mijn werk volop kan genieten.” Lees hier alvast een preview. 

Rihana (30): ‘Mijn moeder trof een leeg huis aan: alles was weg’

Rihana (30) was negen jaar toen ze door haar vader naar Syrië werd ontvoerd. Een jaar later ontvoerde haar moeder haar terug naar Nederland. ‘Pas nu begin ik te snappen wat ik als kind heb meegemaakt.’

Opgebiecht: ‘Ik heb steeds vaker last van woede-uitbarstingen’

In Flair 16 lees je het verhaal van Kim (35). “Ik zit er flink doorheen en merk dat ik dat afreageer op anderen. Ik ken mezelf niet op het moment, ik sta constant op het punt van ontploffen en heb last van abnormale woede-uitbarstingen. Het is zo erg, dat ik soms bang ben dat er iets knapt in mijn hoofd. Zo heb ik pas een vriendje van mijn zoon veel te hardhandig aangepakt.”

Ik geloof

Drie vrouwen met een rotsvast geloof in God. De kerk neemt een centrale plaats in hun leven in, ook nu ze er door corona niet fysiek naartoe kunnen. “Geloven zit ‘m voor mij in elke beslissing die ik neem. Ik leg iets in gebed voor en geloof dat ik dan word geleid naar de juiste keuze.” In Flair 16 lees je de verhalen van Maartje, Annemarie en Almatine.

Lees ook
Een van déze drie sterrenbeelden? Dan staat jou een héél goede week te wachten

Zelf uitgevogeld

Uren in de keuken staan en gerechten bedenken voor familie en vrienden, het is de grootste hobby van regisseur, schrijver en actrice Sanne Vogel. Een kookboek kon dus niet langer uitblijven. Haar recepten in De vier seizoenen van Vogel zijn superlekker, en daarnaast plantaardig, seizoens gebonden en lokaal. Dat smaakt nóg beter!

Flair 16-2021 ligt t/m 27 april in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)