Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 15 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 15 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 15 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 14 april ligt Flair 15 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

John van den Heuvel: ‘Ik laat me niet leiden door angst’

Zijn morele kompas zorgt ervoor dat journalist en presentator John van den Heuvel (58) programma’s als Crime Desk en Ontvoerd wil blijven maken. Ook al is dat letterlijk met gevaar voor eigen leven. Maar: “Ik kan zó boos worden om onrechtvaardigheid.” Lees hier alvast een preview.

De zoon van Marinka had een erfelijke ziekte: ‘Elke ochtend was er die angst: is hij er nog wel?’

In 2012 overleed Luuk (4). Vanwege een zeldzame energiestofwisselingsziekte zou hij niet oud worden, wisten zijn ouders Marinka (41) en Gert (46). Als zijn overlijden maar geen lijdensweg zou worden. Dat werd het wel. “Euthanasie was geen optie door Luuks leeftijd. Ik kan daar nóg boos om worden.”

Opgebiecht: ‘Mijn zoon betrapte zijn vader met een ander’

In Flair 15 lees je het verhaal van Hanna (37). “Nog steeds kan ik niet geloven wat mij geflikt is. Na tien jaar kwamen er scheuren in mijn huwelijk met David. We besloten te vechten voor onze toekomst samen, maar we móésten even afstand nemen. David trok tijdelijk in een tuinhuisje van een vriend, maar niet alleen…”

We doen het samen

Samen in alle vroegte koffiedrinken bij de vuurplaats, een spontane borrel in de gemeenschappelijke tuin of een buurvrouw die opmerkt dat je niet lekker in je vel zit. In de nieuwste Flair lees je de verhalen van Marjolein, Patty en Yette die in in een gemeenschap wonen en niet meer anders willen.

Lees ook
Zo scoor jij bonuspunten met Moederdag + winactie

Tamar: ‘Dat ik een vrouw alleen was, was mijn grote voordeel’

“Ooit leidde ik een normaal leven. Ik was 28 jaar, had de opleiding psychologie en criminologie afgerond en mijn droombaan gevonden: als recherchepsycholoog hielp ik de politie met het oplossen van moordzaken, stalkingen, bedreigingen en zedendelicten. Ik vond het fantastisch. Maar er klonk ook een stemmetje. ‘Is dit het nou? Ga ik dit dan de rest van mijn leven doen?’ Hier worstelen natuurlijk meer mensen mee, maar ik heb er iets rigoureus mee gedaan. Ik ben gewoon vertrokken.”

Flair 15-2021 ligt t/m 20 april in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)