Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 12 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 12 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 12 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 24 maart ligt Flair 12 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Airen Mylene: ‘Ik ben een nuchter, normaal mens in een vrij extreme wereld’

Balorig, fanatiek en competitief, zo beschrijft presentator Airen Mylene (35) zichzelf op Instagram. Ze wilde altijd overal bij zijn, alles meemaken, maar het moederschap heeft haar een stuk rustiger gemaakt. Daarbij staat ze nog even stevig in haar schoenen als altijd: “Ik vind mezelf heel leuk, ik heb niet per se anderen nodig om me goed te voelen of gezien te worden.” Lees hier alvast een preview.

Sandra (32) verloor 20 jaar geleden haar moeder: ‘En toen was ze weg. Voor altijd’

Twintig jaar geleden, op 21 maart 2001, verongelukte de moeder van Sandra (32). Op weg naar haar werk werd ze met haar auto op een onbewaakte spoorwegovergang door een trein gegrepen. Sandra was pas twaalf en kampt nog altijd metde gevolgen van het ongeluk. “Ik wil verder, die donkere deken die toch overal overheen hangt van me afgooien.”

Opgebiecht: ‘Ik botste tegen een auto met daarin een te leuke man’

In Flair 12 lees je het verhaal van Bente. “Een paar weken geleden heb ik een botsing veroorzaakt. Ik had niet door dat de weg zo glad was. Ik remde, maar gleed door en botste op de auto voor me. Verschrikkelijk, mijn hart zat in m’n keel. Er stapte een man uit die auto die woedend leek. Totdat we elkaar van dichtbij zagen en hij helemaal inbond… Was dit liefde op het eerste gezicht?”

Puberteitbom: Hoe deal je ermee?

Vraag jij je geregeld af, als je naar je schijnbaar onbereikbare puber kijkt: komt dit ooit nog goed? Weet dan dat je als ouder júíst in deze periode heel veel kunt betekenen voor je kind en meer invloed hebt dan je misschien denkt. In Flair 12 geeft Loth van Veen, gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren, je inzichten tips.

Binnenkijker: ‘Hier zouden we een heerlijk gezinsleven kunnen opbouwen’

Hanna-Riika en Mikko hoeven geen heel groot huis voor hun gezin, ze hebben liever een woning die past. Dat passen heeft niks met vierkante meters te maken, meer met sfeer en flexibiliteit. Dat vonden ze in dit honderd jaar oude appartement. Hoe het geworden is, zie je in Flair 12!

Lees ook
Ook alle hoop op meivakantie naar de zon vervlogen: ‘Kabinet verlengt negatief reisadvies’

Flair Lenteboek

Naast de gloednieuwe editie van Flair hebben we nóg meer leesvoer voor je in petto. Het kakelverse Lenteboek van Flair ligt namelijk vanaf nu in de (digitale) schappen. Benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? Ontdek én bestel hier.

Flair 12-2021 ligt t/m 30 maart in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)