Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Flair 1 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 1 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Flair 1 ligt in de schappen! Dít zijn de highlights die je niet mag missen

Woehoe! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels. Vanaf woensdag 5 januari ligt Flair 1 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Jasmine sendar: ‘Ergens ben ik nog steeds dat kleine meisje dat in sprookjes gelooft’

Ze kreeg het flink te verduren, maar hield het toch 29 dagen vol in Expeditie Robinson. Dat was haar tien jaar geleden niet gelukt, zegt Jasmine (44). Toen viel haar huwelijk in duigen en stopte haar werk. “Ik had het gevoel dat ik faalde. Maar een gesprek met mijn biologische vader hielp me. Mede daardoor zwom ik langzaam naar de oppervlakte.”

Renske nam wraak op haar schoonmoeder: ‘Zijn moeder houdt zich in, tot het moment dat we alleen zijn’

Als Renske (28) gaat samenwonen met Olav, krijgt ze zijn moeder mét bipolaire stoornis er gratis bij. Die laat geen kans onbenut om haar zwart te maken. Renske slikt het allemaal, tot ze de ideale gelegenheid ziet voor een payback. “Ik heb eindelijk wraak genomen, al zal zij daar nooit achterkomen.” Het hele verhaal lees je in Flair 1.

Opgebiecht: ‘Mijn collega zoende me. En ik deed nog mee ook!’

In Flair 1 lees je het verhaal van Iris. “In november wisten we het al: wéér geen kerstborrel dit jaar. Daar hadden mijn collega’s en ik de pest over in. We kwamen amper op kantoor en opnieuw konden we het jaar niet afsluiten met zo’n borrel die altijd uit de hand loopt. Al mocht het niet: we hebben ons eigen feestje georganiseerd en daar liet ik mezelf te veel gaan.”

Dianes dochter werd misbruikt door de gymleraar: ‘Ik heb nog nachtmerries van wat ik weet’

In de zaak van de vrouw die aangifte heeft gedaan tegen Marco Borsato wegens vermeend seksueel misbruik gaat veel berichtgeving gepaard met opmerkingen als ‘Wat raar dat ze nu pas aangifte doet’. Verschrikkelijk, vindt Diane (59). Zij en haar dochter Daniëlle (nu 37) maakten hetzelfde mee. “De schooldirecteur zei: ‘Weet u wel wat u zijn gezin aandoet?’”

Lees ook
Het OMT denkt dat eind januari weer versoepelingen mogelijk zijn

Drieluik: ‘Wat een bevrijding’

Voor Esmeralda, Bianca en Heidi belooft het een geweldig jaar te worden. Eindelijk zijn ze verlost van iets wat hen jarenlang ongelukkig maakte. “Ik ben er weer.”

Flair 1-2022 ligt t/m 11 januari in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.