Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Fans van ‘365 Days’ opgelet: derde deel van de erotische thriller nu te zien

Fans van ‘365 Days’ opgelet: derde deel van de erotische thriller nu te zien

Fans van ‘365 Days’ opgelet: derde deel van de erotische thriller nu te zien

Fans van 365 Days opgelet: het derde deel van deze veelbesproken film staat op Netflix. Niet iedereen was enthousiast over de films à la Fifty Shades. Toch heeft dat de makers er niet van weerhouden om een derde deel te maken van de erotische thriller. Ben jij klaar voor The Next 365 Days?

Waar ging het ook alweer over?

De ambitieuze zakenvrouw Laura Biel wordt ontvoerd door een maffiabaas, Massimo Torricelli. De maffiabaas is geobsedeerd door de zakenvrouw en wil dat zij verliefd op hem wordt. Daar krijgt ze 365 dagen de tijd voor. Zij doet er alles aan om zelf de macht te krijgen, maar toch valt ze voor de aantrekkelijke maffiaboss. En dan het Fifty Shades-gedeelte: de film zit bomvol sexy scènes.

Seksueel geweld

De eerste film stond geruime tijd in Netflix’ top 10 meest bekeken films. Toch kwam er ook flink wat kritiek. Critici spraken van het verheerlijken van seksueel geweld. Er waren zelfs petities om 365 Days van Netflix te krijgen. Dat is dus niet gelukt en ook deel twee en drie zijn gewoon op de streamingsdienst te zien.

Lees ook
10 films die je niet mag missen als je Fifty Shades geweldig vindt

Tweede deel

Het verhaal? Laura en Massimo keren terug op je beeldscherm om hun relatie verder te ontdekken. Het wordt hen of course niet makkelijk gemaakt doordat ze last hebben van vertrouwensproblemen. Hoe gaat dit aflopen? Stiekem zijn wij toch wel heel benieuwd. Zeker na het plaatje dat Netflix onlangs op Instagram heeft gezet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images