Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Vergeet ‘De Bachelor’ en ‘First Dates’: in deze datingshow verleid je jouw crush op dierlijke wijze

Vergeet ‘De Bachelor’ en ‘First Dates’: in deze datingshow verleid je jouw crush op dierlijke wijze

Vergeet ‘De Bachelor’ en ‘First Dates’: in deze datingshow verleid je jouw crush op dierlijke wijze

Na alle datingshows denk je vast dat er niet weer een nieuw format bedacht kan worden. Maar niets blijkt minder waar: in de gloednieuwe datingserie Love in the Jungle is het de bedoeling dat singles elkaar op dierlijke wijze verleiden. En dan bedoelen we letterlijk. 

Hoe verleiden dieren elkaar?

Zoals je vast wel weet, verleiden dieren elkaar op geheel andere wijze dan wij mensen dat doen. Ze maken geen gebruik van foute openingszinnen en swipen al helemaal niet eindeloos op Tinder. De makers van deze nieuwe datingshow nemen een voorbeeld aan de inwoners van het dierenrijk. Maar eh, hoe dan?

Dierlijke paringsrituelen

Nou, best wel beestachtig dus. De singles worden letterlijk losgelaten in de Colombiaanse jungle. Ze gaan proberen hun ware liefde te vinden door dierlijke paringsrituelen na te doen. Denk aan: paraderen als flamingo’s, vechten als padden of brullen als edelherten. Dat klinkt in ieder geval als vermakelijke tv.

Wat de show nog specialer maakt, is dat de deelnemers niet met elkaar mogen praten. Dieren kunnen dat immers ook niet. Dat zal even wennen zijn als je de stem van je crush nog niet mag horen.

Lees ook
We smullen van BzV en MAFS: maar hoeveel mensen vinden daadwerkelijk de liefde in een datingshow?

Love in the Jungle

Hoe het ook gaat lopen; hilarische tv zal het zeker worden. Love in the Jungle is te zien op Discovery+ vanaf zondag 8 mei. Het worden zeven heerlijke afleveringen, perfect voor een binge-zondag. Bekijk de trailer hieronder:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Still YouTube