Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Bo (22) uit Winterswijk al drie dagen vermist

Bo (22) uit Winterswijk al drie dagen vermist

Bo (22) uit Winterswijk al drie dagen vermist

Bo Rensink (22) uit Winterswijk wordt sinds vorige week vrijdag vermist. In de nacht van donderdag op vrijdag is ze verdwenen en vrienden en familie hebben sindsdien niets meer van haar gehoord. Gisteren deed haar vader, Ronald Rensink,  een emotionele oproep via Facebook. 

Bericht op social media Bo Rensink vermist

De vader van Bo deelt een bericht: “Lieve Bo, mocht je dit lezen wij zijn zeer ongerust. We willen graag dat je naar huis komt. Maak je geen zorgen papa en mama zijn op de hoogte van alles wij gaan het samen oplossen. Wij houden  heel veel van jou.”

‘Mocht je weten waar ze is, laat het ons dan weten’

Bo heeft blond haar en is ongeveer 1.65 m. Mensen die denken te weten waar ze is (of waar ze naartoe kan gaan), wordt gevraagd een privébericht te sturen via Facebook. De melding van de vermissing kwam afgelopen vrijdag binnen bij de politie. Een woordvoerder zegt tegen De Gelderlander: “Haar vertrek lijkt vrijwillig en als volwassene heeft ze daar alle recht toe, maar het duurt lang voordat er een teken van leven komt. Daarom maken we ons zorgen.”

Politie op zoek naar Bo

Met verschillende middelen is de politie inmiddels al op zoek naar Bo. Wat die middelen zijn, kunnen ze niet zeggen, volgens De Gelderlander. “Dat kunnen namelijk dezelfde middelen zijn om eventuele verdachten op te sporen, dus die willen wij niet zomaar prijsgeven”, legt de woordvoerder uit. Het Facebook bericht is inmiddels meer dan 21 duizend keer gedeeld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: De Gelderlander | Beeld: Privéfoto