Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Fans van ‘365 Days’ opgelet: binnenkort komt er een tweede deel van de erotische thriller

Fans van ‘365 Days’ opgelet: binnenkort komt er een tweede deel van de erotische thriller

Fans van ‘365 Days’ opgelet: binnenkort komt er een tweede deel van de erotische thriller

Fans van 365 Days opgelet: binnenkort staat het tweede deel van deze veelbesproken film op Netflix. Niet iedereen was enthousiast over de film à la Fifty Shades. Toch weerhoudt dat de makers er niet van om een tweede deel te maken van de erotische thriller. En die is sneller te zien dan je denkt!

Waar ging het ook alweer over?

De ambitieuze zakenvrouw Laura Biel wordt ontvoerd door een maffiabaas, Massimo Torricelli. De maffiabaas is geobsedeerd door de zakenvrouw en wil dat zij verliefd op hem wordt. Daar krijgt ze 365 dagen de tijd voor. Zij doet er alles aan om zelf de macht te krijgen, maar toch valt ze voor de aantrekkelijke maffiaboss. En dan het Fifty Shades-gedeelte: de film zit bomvol sexy scènes.

Seksueel geweld

De film stond geruime tijd in Netflix’ top 10 meest bekeken films. Toch kwam er ook flink wat kritiek. Critici spraken van het verheerlijken van seksueel geweld. Er waren zelfs petities om 365 Days van Netflix te krijgen. Dat is dus niet gelukt en ook deel twee zal op de streamingsdienst te zien zijn.

Lees ook
10 films die je niet mag missen als je Fifty Shades geweldig vindt

Tweede deel

Mocht je toch nieuwsgierig zijn naar het tweede deel. Dan duurt dat gelukkig niet héél lang meer. Op Twitter staat dat het splinternieuwe deel vanaf juni te zien zal zijn. En het verhaal? Laura en Massimo kregen terug om hun relatie verder te ontdekken. Het wordt hen of course niet makkelijk gemaakt. Hoe gaat dit aflopen? Stiekem zijn wij toch wel heel benieuwd…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images