Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 31

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 31

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 31

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. De zus van Els werd vermoord door haar vriend: ‘Toen ze al dood was, heeft hij haar nog 15 keer gestoken’

Op 10 februari 2013 werd Kim, de zus van Els Stoker (29), op 24-jarige leeftijd met meerdere messteken om het leven gebracht door haar vriend. Dat hij inmiddels weer gewoon thuis woont, is moeilijk te verkroppen. ‘Ik hoorde van een vriendin dat hij op Tinder zat. ‘Dat kan niet!’ zei ik. Maar ja hoor, na een paar swipes kwam ik hem tegen.’ Lees verder.

zus vermoord interview

2. Opgebiecht: ‘Stiekem schoof mijn vader me een smak geld toe’

Femke (32): “Mijn vader en ik zijn altijd al erg close. We lijken op elkaar. Hij is trots op me en heeft me altijd voorgetrokken, vergeleken bij mijn twee oudere broers. Ik heb vorig jaar een smak geld van hem gekregen om in mijn eigen bedrijf te investeren. Superlief, maar ik moet het wel geheimhouden. Lees verder.

opgebiecht

3. Kippenvel: zoon Isa Hoes gaat vader achterna in remake van oude hit Antonie Kamerling

Isa Hoes is zo trots als een pauw. Haar oudste kind, zoon Merlijn (21), heeft een bijzondere acteerrol gescoord. Hij speelt samen met Abby Hoes de hoofdrol in de nieuwe videoclip van Kriss Kross Amsterdam. Dat klinkt minder bijzonder dan het is. Het nummer is een remake van Toen ik je zag, een lied waar Merlijn’s vader Antonie Kamerling in 1998 een hit mee had. Lees verder.

merlijn kamerling

4. Jan Versteegh viert dat hij drie jaar getrouwd is met zeldzame, duidelijke foto van grote liefde

Jan Versteegh steekt niet onder stoelen of banken hoe gelukkig hij is met zijn privéleven. Wat hij wél helemaal voor zichzelf houdt, zijn de mensen die voor dat gelukzalige gevoel zorgen. Van zijn twee kinderen toont hij nooit het gezicht en ook zijn vrouw Dieuwertje komt nooit duidelijk in beeld. Tot vandaag. Lees verder.

jan versteegh vriendin

5. Over plottwists gesproken: ‘dít is de nieuwe liefde van Gaby Blaaser’

Gaby blijkt in de coronaperiode echter niet stilgezeten te hebben. Ze zou namelijk na Joey alsnóg de liefde hebben gevonden. En niet bij Bachelorette-deelnemer Jordy, zoals aan het einde van de reünie-aflevering nog leek te gebeuren, maar bij heel iemand anders. Wie het hart van Blaaser veroverd heeft? Dat lees je hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

gaby blaaser vriend

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash