Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 30

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 30

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 30

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Zien: zó ziet de onbekende (en knappe!) halfzus van Dave en Donny Roelvink eruit

Een aantal jaar geleden had nog niemand van hem gehoord: Donny Roelvink, het broertje van Dave en de zoon van zanger Dries. Sinds kort is hij niet meer meer uit de spotlights weg te denken en heeft hij, net als zijn broer, ook de vrouwen achter zich aan. Wat velen niet weten, is dat het olijke duo niet de enige kinderen van Dries zijn. De twee hebben een halfzus die al net zo gezegend is met een knap voorkomen als de twee jongemannen. Lees verder.

dave donny Roelvink halfzus

2. Miljuschka emotioneel door opmerking dochter: ‘Haar woorden snijden door mijn ziel’

Miljuschka Witzenhausen (34) is tv-kok, presentator en culinair blogger. Ze is samen met Philip en heeft twee kinderen, Rembrandt (10) en Felina (8). Elke week schrijft ze in Flair over haar rollercoasterleven. ‘Haar ogen boren een gat in mijn hart. Een misselijk gevoel overvalt me.’ Lees verder.

Miljuschka

3. Why we love Tjitske: actrice doet mee aan Linda’s ‘body positivity’-trend met hilarische foto

Linda de Mol was vorige week ‘the talk of the town’. In het kader van #bodypositivity schittert de 55-jarige presentatrice en actrice in bikini op de cover van haar magazine (al twijfelen sommigen aan de echtheid van de foto). Naast andere BN’ers geeft ook goede vriendin Tjitske Reidinga gehoor aan haar oproep aan vrouwen om haar voorbeeld te volgen. Maar, zoals we van de hilarische actrice gewend zijn, doet ze dat wel op haar eigen, unieke wijze. Lees verder.

tjitske reidinga insta

4. Barunka (28) kreeg een eeneiige drieling: ‘We hadden geen idee of ze het alledrie zouden overleven’

Ja, het is hartstikke druk, maar o wat zijn Barunka (28) en David (29) Knul uit Putten blij en dankbaar. Op 22 maart werd hun eeneiige drieling geboren. En dat terwijl ze al de trotse ouders waren van Aimée (4) en Sophie (2). ‘Sophie zegt alleen ‘heel veel baby’s’ als haar gevraagd wordt hoeveel zusjes ze heeft.’ Lees verder.

zwanger van drieling

5. Katja open naar dochter (10) over bipolaire stoornis: ‘Ik hoop niet dat zij het van mij geërfd heeft’

Over een paar weken mogen Katja Schuurman en haar geliefde Freek van Noortwijk eindelijk hun dochtertje verwelkomen. De zwangerschap is helaas niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor de presentatrice, maar de weg ernaartoe was ook niet heel gemakkelijk. Om opnieuw in verwachting te kunnen raken, moest de 45-jarige brunette namelijk stoppen met de medicatie die ze slikte tegen dwanggedachten en -handelingen. Met alle gevolgen van dien. Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

katja schuurman psychische aandoening

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash