Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Nieuws & Maatschappij > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 29

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 29

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 29

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Hartverscheurend: maandag aangetroffen Naya Rivera (33) offerde leven op voor zoontje (4)

Triest nieuws: het gevonden lichaam in de zoektocht naar Naya Rivera is dat van de 33-jarige actrice, zo heeft de lokale politie bevestigd. De ster raakte vorige week woensdag vermist tijdens een boottocht bij Lake Piru (Californië). Haar voormalige Glee-collega’s staan massaal stil bij het grote verlies en leven mee met haar nabestaanden. Lees verder.

Glee actice Naya Rivera zoektocht gestopt laatste beelden

2. Linda de Mol (56) maakt ongekend statement: presentatrice poseert in bikini

Eén keer zagen we Linda de Mol (écht) in bikini op de voorkant van haar magazine LINDA., in 2007, toen 42 jaar oud. Inmiddels is Linda 56 en hoewel haar lijf en gewicht dikwijls ter sprake komen in interviews en haar blad, ging de presentatrice nooit meer uit de kleren. Tot nu. Opnieuw schittert ze op de voorkant van haar tijdschrift in bíjna helemaal niets. Lees verder.

linda de mol bloot

3. Bakken kritiek voor vader Gaby Blaaser na verschijning in ‘De Bachelorette’: ‘Zó denigrerend’

In de negende aflevering van De Bachelorette was te zien hoe de ouders van Gaby Blaaser (34) waren afgereisd naar Zuid-Afrika. De mannen gingen dan ook niet op date met de blondine, maar met Denis en Monique. Overdag mochten de deelnemers een voor een kennismaken met het stel en ’s avonds doken ze in duo’s de keuken in om een gang te bereiden voor de voormalig GTST-actrice en natuurlijk haar ouders. Spraakmakend was de uitzending zeker, en daarin speelde Gaby’s vader een grote rol. Maar helaas niét in positieve zin. Lees verder.

Kritiek vader Gaby Blaaser Bachelorette

4. Twintig jaar na de vuurwerkramp: ‘Alleen het muurtje waar we tegenaan lagen stond nog overeind’

Jaap Knotter (43) was als jonge agent aan het werk, toen de vuurwerkramp in Enschede zich voltrok. Twintig jaar later blikt hij terug: ‘Ik zag één grote vuurzee. Alle huizen om me heen waren verwoest. Bebloede mensen. En daar stond ik. Een jongetje van 23 in politie-uniform. Iedereen keek naar mij voor hulp. Hij zou het wel weten, dachten ze.’ Lees verder.

vuurwerkramp enschede

5. Opgebiecht: ‘Ik houd mijn zoontje soms weg bij zijn vader’

Luna (37): ‘Mijn zoon Liam van vijf is een lief en leergierig ventje. Maar als hij een weekendje bij mijn ex – zijn vader – is geweest, komt hij totaal losgeslagen en onhandelbaar terug. Hij doet dan heel boos tegen mij. Soms zeg ik daarom weleens tegen mijn ex dat Liam ziek is. Dan houd ik hem thuis.’ Lees verder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

gescheiden ouders

Beeld: BrunoPress, iStock, ANP, Unsplash